facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DSM Keukens

Adres: Brusselbaan 138 , Erembodegem 9320, BE
Telefoonnummer: 053 21 50 99
Stad: Erembodegem
Route: Brusselbaan 138
Postcode: 9320



op zoek naar gerelateerd: DSM Keukens Brugge, DSM Keukens Roeselare, DSM Keukens Oudenaarde, DSM Keukens Olen, Dovy Keukens, DSM Keukens Kuurne, DSM Keukens drogenbos, DSM Keukens trustpilot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Keukenbouwer De Keukenbouwer 396 meter
Recensies
Samenwerking met Bernard is aangenaam verlopen. Meteen moeite gedaan om naar onze plannen te kijken om samen te bekijken wat onze mogelijkheden waren voor onze keuken. Iedere samenkomst/contact met Bernard is altijd aangenaam verlopen. Jonas heeft dan de details uitgewerkt met de nodige aandacht om onze droomkeuken te kunnen realiseren. Wij kijken enorm uit naar de plaatsing van onze keuken!
Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen, Ze hebben ook hun tijd genomen om ons goed bij te staan. Samen zijn we opzoek gegaan naar de keuken die bij ons het beste past. Wij zijn zeer tevreden, en hebben deze mening ook al geuit naar onze naasten, Die op hun beurt zeker een bezoekje aan DSM keukens gaan brengen! Dankjewel voor onze vele vragen, en eisen te gieten in onze pracht van een keuken! Mvg Lotte en Tony
We hadden een afspraak gemaakt via de online tool bij DSM Keukens Aalst. We waren mooi op tijd aanwezig. Na 20 minuten sprak eindelijk iemand ons aan en zei dat ze met een collega te kort waren, en dat we nog even geduld moesten hebben. Na nog een 20 minuten wachten, was het dan eindelijk aan ons. De verkoper haastte zich enorm in het gesprek. Hij liet ons de materialen zien e.d…. Wij wisten heel goed wat we wouden, maar de verkoper noteerde geen materialen voor ons. Hij ging ons twee weken later opnieuw contacteren voor een afspraak. Ondertussen zijn we bijna twee maanden verder en hebben we geen telefoon meer gehad. We hebben al lang onze keuken ergens anders gekocht, waar we geen nummer zijn. Ik betreur de service.
Na een zoektocht bij andere keukenbouwers al een paar keer langs geweest bij DSM Erembodegem. Uitgebreide keuze en ideeen in de ruime toonzaal. Aan kleuren en materialen geen gebrek! We vonden vlug onze voorkeur en hebben dan ook niet geaarzeld om de keuken daar te bestellen. Wat opviel was het uitgebreide advies, het geduld en deskundige uitleg van Bernard bij het opmaken van de offerte.Ook Jonas was zeer behulpzaam. Dat is net wat je als klant verwacht bij het aangaan van zo'n project. Als nu ook de levering/plaatsing in mei evengoed verloopt zijn we heel tevreden klanten!
Toen wij op bezoek zijn geweest bij DSM Aalst werden wij na een kwartier niet eens gegroet door de personeelsleden. Niet echt klantvriendelijk. Ze waren met zijn 3 aan het discussiëren over Batibouw. Wij zijn verschillende keren gepasseerd voor hun, en dan heb ik moeten vragen als er iemand beschikbaar was om onze vragen te beantwoorden. na 10-15 minuten Dus hebben we besloten om niet meer te komen. Dit was onze eerste ervaring in een keukenwinkel . Maar niet echt een aanrader. Ik wist niet dat je meteen met alle metingen of plannen van je keuken moest komen om een warme en aangename dienstverlening te krijgen. Vragen beantwoorden is toch niet moeilijk? Het was op zondag 12 maart om 11u geen kat te sporen in de winkel. Jammer ! Misschien niet genoeg budget om geholpen te worden. Klantvriendelijkheid: Beste welkom in onze winkel. Waarmee kan ik jullie van dienst zijn ? Indien er vragen zijn kan u mij gerust aanspreken.
Update: na onderstaande ervaring en review werden we op een zeer klantgerichte manier gecontacteerd door zowel DSM als DSM Erembodegem. We hebben een tweede bezoek gebracht en werden bijgestaan door verkoper Bernard, die zeer veel vakkennis heeft, om een keuken samen te stellen. Bovenstaande score is nu het gemiddelde van de twee ervaringen. Oorspronkelijke review: DSM Keukens werd ons warm aanbevolen door onze aannemer maar we kwamen van een koude kermis thuis. Op 3/1 hadden we een eerste gesprek met verkoper Juul waarbij we alle nodige informatie bezorgden. Er werd ons een snelle offerte en ontwerp beloofd in de loop van dezelfde week of uiterlijk de week erop. De offerte kwam niet, niet na een eerste herinnering per mail noch na een tweede reminder. Pas op 27/1, vlak voor het gesprek om deze onbestaande offerte te bespreken, belde de verkoper op met een vage raming van het totaalbedrag en de melding dat dit waarschijnlijk boven ons budget zou liggen. Bij navraag naar de beloofde offerte werd mij gevraagd wat er dan in die offerte zou moeten staan... Er was met andere woorden nog niets gedaan en er was zelfs een onbereidwilligheid om ons verder te helpen. De aankoop van een keuken is gebaseerd op vertrouwen en vakkundig advies, terwijl men bij DSM Keukens in Erembodegem het tegenovergestelde etaleert: afspraken worden niet nagekomen, de communicatie is onbestaand en de verkoper geeft blijk van een gebrek aan kennis en opvolging van het dossier. We zullen onze keuken ergens anders aankopen.
Wij hebben een zeer fijne ervaring gehad met de mensen van DSM keukens erembodegem. We hadden voorheen verschillende andere keukenbouwers geconsulteerd maar op geen enkele plaats werden we zo ondersteund als hier. Waar wij vaak overtuigd waren van onze keuze kwamen zij met alternatieven die het geheel enkel maar ten goede kwamen. We werden altijd zeer vriendelijk onthaald en er werd ruimschoots tijd voor ons voorzien. Elke vraag werd snel en efficiënt beantwoordt. Een echte aanrader voor ieder die de keuken van zijn dromen zoekt.
DSM Erembodegem is super! Bernard en Jonas hebben ons heel goed bijgestaan bij het kiezen van onze keuken. Ze dachten op een praktische, en terwijl ook esthetische, manier met ons mee. Goede communicatie en altijd bereikbaar. De 2jaar-prijs-vastheid is een echte meerwaarde! Eventuele prijsstijgingen worden niet doorgerekend, ookal wordt onze keuken pas 2 jaar later geleverd.
DSM Keukens Erembodegem Zeer vriendelijk ontvangst gekregen Juul was direct mee met ons concept Zeker een aanrader voor keukens! Zeer professioneel! We zijn benieuwd naar het eindresultaat!
Net onze keuken laten uit tekenen bij dsm keukens Aalst, hele goeie service. Zeker en vast de moeite waard om eens langs te gaan. Prijs kwaliteit top ook zeer tevreden over de verkoper Jonas. Is echt iemand die met zijn werkbezig is en weet wat hij doet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid