facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drukkerijcollectief De Wrikker cvba

Drukkerijcollectief De Wrikker cvba

Info

Drukkerscollectief De Wrikker cvba - bijna 45 jaar engagement voor mens en milieu. Coöperatie in zelfbeheer. Het bestaan van bazen blijft ons verbazen!

Geschiedenis

Offsetdrukkerij met oog voor mens en milieu, sinds 1975. Van bij de oprichting lieten we ons leiden door hoe mensen beter kunnen samenleven en meer zorg dragen voor het milieu. Collectief werken rond bewuste en ondubbelzinnige keuzes, met liefde voor de job!
http://www.dewrikker.be/docz/duurzaamheidsverslag.pdf



"Bijdruk vzw verhuurt atelier ruimten, en doet ook aan grafische ondersteuning zoals lay-out - [email protected]"
Adres: Patriottenstraat 29, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 032185674
Stad: Berchem
Route: Patriottenstraat 29
Postcode: 2600


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: De Wrikker drukker, Drukkerij Gazelle, Drukkerij Gazelle Deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We make. We make. 23 meter www.wemake.be
Lincelot Lincelot 940 meter Wilt u een marketingplan, een nieuwe website of praktische marketingondersteuning? Wi...
Social Media Kitchen Social Media Kitchen 1 km Luchtige seminars over eigentijdse marketing en communicatie in kleine groep op smaak...
Superdruk Superdruk 1 km Vertaald door Google : laat je spullen hier afdrukken !!! Origineel : get your stuff...
Studio Pieter Boels Studio Pieter Boels 2 km Top grafisch ontwerper en de beste typograaf. Hoe Pieter met letters speelt is ongezi...
Recensies
Na 6 keer bij De Wrikker te zijn geweest in één week kreeg ik mijn eindproduct in handen. De print is van slechte kwaliteit en heeft een belachelijke prijs. Communicatie met de medewerkers is alles behalve vlot. Als dit de manier is om klanten te behandelen...schandalig
Professionele en snelle service. Ik heb hier een boek laten drukken dat prima in orde is. Prijs-kwaliteit meer dan oké. Een aanrader.
Vreselijke ervaring bij deze drukkerij voor de geboortekaartjes van onze dochter. 2 weken op voorhand werd alles correct doorgegeven om de kaartjes direct na de geboorte te drukken. Op de dag van de bevalling vrijdag gebeld. We krijgen iemand aan de lijn die van niks weet. Kaartjes zullen pas voor na het weekend zijn, dus al geen kaartjes om uit te delen in het ziekenhuis. Er wordt beloofd dat ze maandag zeker klaar zullen zijn en dat ze iets zullen laten weten. Maandag.. Niks gehoord. Dinsdag uiteindelijk zelf contact opgenomen. Er was iets fout gegaan, we zullen de kaartjes pas donderdag kunnen gaan halen. Om 11u kunnen we ze komen halen wordt er beloofd. Donderdag weer niks van hen gehoord dus zelf gebeld. Ze zijn niet klaar maar we mogen ze om 16.30u gaan halen. Dus wij om 17u naar daar gegaan een heel geregel om dit rond te krijgen met een peuter en een baby van 5 dagen oud om daar te horen dat er weer iets is misgegaan en dat de kaartjes nog eens opnieuw moeten worden gedrukt. We mogen ze vrijdag komen halen. Vrijdag nog eens naar de drukker gereden. Ondertussen is onze dochter 1 week oud, hebben we al veel bezoek zonder kaartje naar huis moeten sturen en heeft het hele gepruts met het kaartje ons al veel stress bezorgd op een moment dat je eigenlijk gewoon van je pasgeboren baby wilt genieten. We hopen dus echt dat het achter de rug is maar... Ze hebben het weer verkeerd gedaan! En ze hebben niet eens de moeite genomen om dit even te checken voor ze ons naar daar laten komen. Ik heb een kwartier voor we naar daar vertrokken gebeld of we moesten komen. We mochten ze komen halen, om dan ter plekke te merken dat we er weer voor niks staan want ze hebben het nu voor de derde keer verkeerd gedrukt!! De werknemer belooft ons het zelf nog in orde te brengen en de kaartjes bij ons af te geven voor zaterdag 14u. Hij gaat ons een seintje geven. We hebben sowieso nog contact, wordt er afgesproken. Oef.. Morgen zullen we ze dan eindelijk hebben denken wij. Maar dan hebben we geen rekening gehouden met de compleet respectloze behandeling van klanten door deze drukkerij. Het is nu 14.38u, we hebben geen telefoon gehad van de drukkerij en we hebben nog steeds geen kaartjes. De communicatie is een ramp met deze mensen en ze komen hun beloftes niet na. Wij hebben heel veel spijt van de keuze om met hen in zee te gaan. Ik raad het echt niemand aan!
Ervaren, professioneel en nog ecologisch ook. Bovendien ook een écht geëngageerd bedrijf met de beste muzieksmaak in de grafische scene.
Eco-drukkerij van mijn dromen! Dragen we hoog in het vaandel: milieu, sociale maatschappelijke initiatieven, buurtleven, engagement, coöperatief werken. Kiezen voor ons doe je principieel.
Klantvriendelijk en transparant. Goede prijs. Ook voor kleine opdrachten. Drukkerij met een warm hart
Zeer betrouwbare ecologische drukkerij aan redelijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid