facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor drukkerij roprint

Geschiedenis

Digitaal drukwerk

Roprint is uw partner voor kwalitatief digitaal drukwerk.
Ideaal voor kleine oplages zoals visitekaartjes, briefhoofden, rapporten, briefomslagen, affiches, brochures, labels, flyers, gepersonaliseerde mailings of eventueel een mix van offset en digitaal.


Offset drukwerk

Naast digitaal drukwerk voor de kleinere formaten en oplages, kunt u
bij Roprint ook terecht voor alle soorten drukwerk in grotere oplages. Commercieel en industrieel drukwerk, huisstijlen, brochures, affiches, leaflets, doorschrijfsets, folders, blocnotes, etc. Van het kleinste tot
het 70 x 100 cm posterformaat.

Ook de afwerking van het drukwerk nemen wij voor onze rekening. Vernissen, goudfolie, vouwen, nasnijden, gaatjes boren, rillen,
lijmen: de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. Dankzij ons
‘state of the art’ machinepark, de nodige kennis en jarenlange ervaring, leveren wij u de beste kwaliteit binnen de kortst mogelijke leveringstermijn.


Swing Tags

Roprint is gespecialiseerd in de productie van swing tags in alle
mogelijke vormen en formaten voor verschillende sectoren
zoals kleding, chocolaterie, cosmetica en anderen. Geplooid, gerild, vernist, met gaatjes of voorzien van goud-, zilver- of andere folies.
Alle combinaties zijn mogelijk en dit in zowel kleine als grote hoeveelheden.



Etiketten en labels op Wet Strenght papier

Een andere specialiteit van Roprint is de productie van etiketten en labels op wet strenght of watervast papier. Deze wet glue (watergebaseerde lijm) etiketten worden voornamelijk gebruikt door brouwers en bottelarijen bij het labelen van recycleerbare drankflessen.

Het bedrukken van de labels kan zowel in offset voor de grotere volumes, als digitaal voor de kleine runs of exclusieve series en private labels. Genummerde of gepersonaliseerde (bedrijfsnaam, etc.) etiketten behoren eveneens tot de mogelijkheden, zelfs voor gelimiteerde aantallen.






Adres: frans Hellinckxstraat 13, 1081 Koekelberg
Telefoonnummer: 024114760
Stad: Koekelberg
Route: frans Hellinckxstraat 13
Postcode: 1081


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HACAR HACAR 570 meter Société de location de chambres/studios
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid