facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drukkerij Bulckens

"Duurzaam drukwerk"
Adres: Grensstraat 9 , Herenthout 2270, BE
Telefoonnummer: 014 28 58 78
Stad: Herenthout
Route: Grensstraat 9
Postcode: 2270



op zoek naar gerelateerd: drukkerij bulckens vacatures, online drukwerk, zwart op wit antwerpen, zwart opw it, bulckens bloemen, zwart o pwit, zwart op wit gent, zwart op wit retie
Recensies
Super tevreden van de kwaliteit en snelheid van offertes, bestelling en levering. Ik bestelde visitekaartjes voor mijn eigen bedrijf en heb ze exact zo gekregen als ik ze voor ogen had.
We deden reeds verschillende keren beroep op hun service. Naast een super snelle service biedt de website een degelijke en onderbouwde uitleg over hun producten. Uitgebreide keuze !
Zeker een aanrader, prijs kwaliteit is zeer goed! We hebben zelf geboortekaartjes besteld bij hen en het enige minpuntje is eigenlijk dat ze niet binnen de 24u klaar zijn maar dat is dan ook het enige! Zeer tevreden!
Op dinsdag heb ik een opdracht aangeleverd folder A6 maco silk normal r/v 1250 exemplaren in kleur. Binnen drie uur ontving ik een offerte. Op vrijdag ben ik het drukwerk in het filiaal in Antwerpen gaan afhalen. De afwerking was niet minder dan perfect. Dit huis heeft mijn vertrouwen veroverd.
Al meerdere malen bij ZwartOpWit drukwerk besteld. De communicatie is altijd op en top in orde. Drukwerk altijd netjes op tijd geleverd aan hoge kwaliteit. Een bedrijf naar mijn hart waar vele bedrijven qua service en kwaliteit heel veel van kunnen leren. Doe zo verder!
Voor de eerste keer bij ZwartOpWit.be een druk ontvangen die niet aan de normen voldeed en zonder problemen contact gehad met de klantendienst die me een 2 nieuwe exemplaren heeft toegestuurd van hoogstaande kwaliteit zonder extra kost. Beste drukkerij voor wall art zowel als voor professionele fotografen in mijn ogen en zeer snelle reactie van de klantendienst.
Hele goede service! Dinsdag offerte gekregen voor een speciale uitsnijding en vrijdagmiddag kon ik het al ophalen. Zeer vriendelijk en professioneel!
Geboortekaartjes laten drukken, zeer aangename, snelle en professionele service. Vlotte communicatie en heel vriendelijk! Zware aanrader en tien op tien voor dienstverlening en eindproduct!
Zoals altijd goeie service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid