facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drug House

Adres: 1040 Etterbeek
Telefoonnummer: +3226473587
Stad: Etterbeek
Postcode: 1040


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pharmacie Farmalia Pharmacie Farmalia 536 meter Ze kunnen alleen Frans, maar geen woord Engels. En in plaats van proberen te helpen h...
Pharmacie Saint-Pierre Pharmacie Saint-Pierre 987 meter Vertaald door Google Op het hoogste niveau tips! Origineel Au top niveau conseils !
Pharmacie Goffin Gray Pharmacie Goffin Gray 1 km Rude staff! Ik heb een covid antigeen test gedaan om op reist te gaan. de meneer die...
Lloydspharma Lloydspharma 2 km Vertaald door Google Ik kocht een paar vitamines en medicijnen voor mijn baby. De dam...
Recensies
geen beleefdheid de jonge man en het jonge meisje antwoorden niet hallo of tot ziens de zeer onaangename apothekers Ik raad deze apotheek ten zeerste af mij ten koste van alles te vermijden in ieder geval nooit meer
VRESELIJK ! Zeer onaangename apotheker die ik HELEMAAL NIET aanbeveel. Ik werd heel slecht ontvangen, ik werd totaal niet gerespecteerd, en zonder reden! Ik was echt geschokt bij de receptie. Ik raad je aan om 20 meter verder te gaan om naar een apotheek te gaan die de naam waardig is!
Prima ontvangst, de nieuwe stagiaire is lief en wist mij perfect te adviseren.
Zeer bekwame en behulpzame apothekers, ik ben nog nooit teleurgesteld!!!
Zeer goede service. Attent en beschikbaar personeel. Ze worstelen om een ​​oplossing te vinden wanneer het product niet beschikbaar is.
Zeer goed idee, zeer goede sfeer en zeer goede service. Dankzij jou
Zeer goede ontvangst en goede service door het personeel
Zelftest betaald € 8,00. 20 meter verder zie ik PRECIES hetzelfde product aan 2,95€ Kruidvat. Enorme winstmarge voor de apotheek! € 5,00 en meer verdiend, maar een klant is voor altijd verloren. Iedereen heeft zijn eigen zakelijke keuzes.
Het personeel is soms traag om te ontspannen, je moet het meerdere keren uitleggen zodat ze het eindelijk begrijpen. Ze hebben ook de neiging om uw versie in twijfel te trekken... Anders biedt de apotheek een klantenkaart aan, waarmee u kleine besparingen kunt realiseren.
Apotheek probeert u te laten kopen, zeer commerciële visie op de service. Toen ik kwam, had ik de indruk dat ik werd opgenomen door naar de apotheker te luisteren.... Ik was te moe om kritisch te zijn en ik merk dat ik thuis ben met een product dat ik niet per se nodig heb! Ik kreeg ook Dafalgan toen ik expliciet om paracetamol vroeg en die was er ook. Ik praat er dan een paar weken later over met mijn huisgenoot die me vertelt dat hij dezelfde indruk had: dat hij met merkproducten naar buiten kwam die hij misschien nergens anders had gekocht! Als je daar een voet zet, weet dan hoe je nee moet zeggen! Nu gaan we ergens anders heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid