facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Droomcomfort

Droomcomfort

Geschiedenis

Droomcomfort geeft al meer dan 30 jaar deskundig slaapadvies voor heerlijk en gezond slapen. Wij richten ons op volledige slaapsystemen door de juiste combinatie van een boxspring of lattenbodem met een matras, het bijpassende hoofdkussen en heerlijk aanvoelend bedtextiel aan te bieden. Want jouw slaapcomfort, daar draait het bij ons om!



"Droomcomfort is dé slaapwinkel voor gezond en ergonomisch slapen. In onze ruime toonzaal van meer dan 1200 m² in Bouwel Grobbendonk vindt u bedden, matrassen, boxsprings, lattenbodems, bedtextiel en allerhande toebehoren van de hoogste kwaliteit. Met +30 jaar ervaring kunt u bij ons rekenen op professioneel slaapadvies en een persoonlijke slaapanalyse. Samen met u gaan we op zoek naar een bed dat perfect bij uw lichaam past. Droomcomfort is expert in waterbedden en biedt met huismerk ErgoTop® het beste wat er op de markt te bieden is. Naast ErgoTop bevat ons aanbod slaapsystemen van topmerken zoals Kreamat, Elsach en Nox. Wij leveren en installeren bovendien zonder meerkost uw nieuwe bed. En ook voor onderhoud kan u bij ons terecht."
Adres: Herenthoutsesteenweg 78, 2288 Bouwel
Telefoonnummer: 014518282
Stad: Bouwel
Route: Herenthoutsesteenweg 78
Postcode: 2288


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Boxspring Aarschot, Exclusieve matrassen, Bedwinkels, Boxspring winkel, Luxe bedden merken, Sleepworld of Sleeplife, Slaapbedden, Sleepworld Lier
Recensies
Enkele jaren geleden kochten wij een zalig donsdeken bij Droomcomfort. Onlangs brachten we het bij hen binnen voor reiniging. Toen we het na reiniging weer gingen ophalen en 's avonds uit de zak haalden om ons bed weer op te dekken, werden we zeer aangenaam verrast. Eensklaps geurde gans onze slaapkamer naar rozen! Deze geur werkte zeer ontspannend, wat natuurlijk ideaal is in een slaapkamer. Los van het hygiënisch aspect waarvoor we de reiniging bestelden, maakte deze geurbeleving de investering voor ons meer dan de moeite waard.
Zeer mooie winkel waarbij er voor elke prijscategorie wat wils is. Werner en zijn team zijn steeds bereid tot compromis en zijn pas tevreden wanneer te klant zich goed voelt bij de aankoop. Een topservice, professioneel en deskundig advies hoort eveneens bij het pakket. Doen er zich problemen voor, dan wordt alles in het werk gesteld om het euvel zo snel mogelijk op te lossen. Doe zo verder!
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en goede begeleiding bij het uitkiezen van een nieuwe boxspring. Ook de service bij levering en plaatsing was zeer vlot en vriendelijk.
Mooie showroom, zalige bedden en vriendelijke bediening! Ze luisteren naar de wensen van de klant en gaan van daaruit op zoek naar het perfecte bed. Zeer gedetailleerde uitleg en advies. Vanuit Antwerpen/Hasselt heel makkelijk te bereiken, voldoende parkeerplek en een ruime showroom met veel test bedden. Ook werd alles zeer grondig ontsmet na bezoek, extra veiligheidsvoorschriften werden goed nageleefd. Aanrader!
Onze eerste indruk was onmiddelijk zeer positief. Ruime parkeerplaatsen, mooie propere winkel, vriendelijk ontvangst met professionele, geduldige en behulpzame uitleg. Niet te versmaden tasje koffie en een gezellige babbel. Advies geven en mee helpen zoeken naar de best mogelijke oplossing om bestaande watermatras te vervangen. Stipt nakomen afspraken, leveren binnen gestelde levertermijn. Vakkundige plaatsing en uitstekende toelichting i.v.m. onderhoud. Een dikke proficiat voor dit gemotiveerde team.
Een zeer goede zaak met ruime parkeerplaatsen waar de vriendelijke zaakvoerder weet waar hij over praat , met een drankje erbij wordt alles goed besproken zodat je er nadien niet meer te veel moet over nadenken. De levering is ook correct en wordt proper geplaatst en een goede uitleg over het verzorgen van uw waterbed hoort er ook bij.
Onlangs heb ik na lang zoeken een Castella spica hoofdkussen gekocht bij droomcomfort en ben hier zeer content van!! Topwinkel met zeer goede kwaliteit en goede uitleg!!
Kwaliteit en service. Veel meer valt er niet te vertellen. Oh, ook een lekker tasje koffie gekregen tijdens het wachten.
Zeer goede matras en vriendelijke personeel.
ook na service is top. Had lekkage aan waterbed na 10 jaar ,zelfde dag was het gemaakt op zondag .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid