facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drive-In Movie Koersel

Drive-In Movie Koersel

Info

Het oudste Drive-In Movie evenement van België! Elke laatste week van augustus!

Adres: Albert-I-laan 41, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011 43 18 16
Stad: Koersel
Route: Albert-I-laan 41
Postcode: 3582


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 23:45
Dinsdag: 20:00 - 23:45
Woensdag: 20:00 - 23:45
Donderdag: 20:00 - 23:45
Vrijdag: 20:00 - 23:45
Zaterdag: 20:00 - 23:45
Zondag: 20:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Openluchtcinema Koersel, Roxy Koersel, Roxy koersel prijzen, Openlucht cinema Limburg, Cinema Leopoldsburg, Cinema Tessenderlo, Bioscoop, Cinema Roxy Wijgmaal
Recensies
Zeer leuke sfeer, geen woekerprijzen op frisdrank en ander lekkers. Top service. Doe zo voort.
Erg onvriendelijke mannelijke medewerker in de bioscoop, die ons niet graag hielp en ons belachelijk maakte. Het leek erop dat hij zijn werk zelf niet erg leuk vond. Jammer, want de bioscoop en de service die daarbij hoort, hoort het toch een leuker uitje te maken!
Een familiale sfeer. Kleine maar gezellige cinema.
Originele en unieke film plek.
Super gezellige cinema, heel gemoedelijk en nog met volle passie
Unieke, gezellige cinema met breed aanbod en een pak goedkoper dan de kinepolissen van deze wereld. Zalig dat je je glas mee in de zaal kan nemen en een gratis toilet dit in tegenstelling tot de "kinepolissen". Gene prul met online reserveren en digitale kassa's. Gewoon je kaartje aan de toog kopen en je bent vertrokken!
Gezellige kleine cinema waar de eigenaars jullie nog zelf bedienen achter de toog. Je kunt er lokale boeren drinken en mee nemen in de zaal. Echt een aanrader. Korting met uw lerarenkaart en sowieso een stuk beterkoop als de Kinepolis. Hier staat gezelligheid troef.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid