facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dries van Hecke

Dries van Hecke

Info

Als Jong-VLD'er ga ik voor een top-jeugdbeleid en een fiets veilig Zele voor elke Zelenaar.



"Apotheek Van Hecke in Zele is een klantgerichte apotheek. Onze deskundige apothekers met hun jarenlange expertise kunnen u deskundig gezondheidsadvies en ondersteuning bieden."
Adres: Albrecht Rodenbachstraat 29, 9240 Zele
Telefoonnummer: 0478044179
Stad: Zele
Route: Albrecht Rodenbachstraat 29
Postcode: 9240


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Geert D'hooghe Geert D'hooghe 1 km Heb er al me samen gewerkt
Recensies
Bijzonder onbeschoft ontvangen toen ik dringend iets kwam halen, en zij de apotheek van wacht waren. De bel werkte niet, en ik werd beschuldigd van niet aangebeld te hebben. Mevrouw zei letterlijk "is het zo moeilijk om de deur en bel hier te vinden?!" meteen bij het open doen nadat ik telefonisch contact opnam omdat de deur niet werd open gedaan. Toen ik beleefd antwoord gaf dat ik wel degelijk had aangebeld werd ik nota bene niet geloofd - ook geen excuses ontvangen voor de beschuldiging nadat meneer concludeerde dat de bel inderdaad stuk was. Maar toppunt was dat mevrouw mij duidelijk wou laten merken dat wat ik daar kwam halen haar niet aanstond zonder enige achtergrond te kennen, en toen ik haar erop aansprak kreeg ik het excuus "ik ben moe". Nooit eerder zo onprofessioneel behandeld!
Een vlotte en vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid