facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DreamPrints

Info

DreamPrints is een nevenmerk van Dream PC. Wij maken allerhande gepersonaliseerde producten, alsook drukwerk in kleine oplages.

Adres: Witvenstraat 200, 2940 Hoevenen, Antwerpen, Belgium
Stad: Hoevenen
Route: Witvenstraat 200
Postcode: 2940



op zoek naar gerelateerd: Dreampc, UPS Hoevenen, Computer winkel Kapellen, HSC Computers
Recensies
Onbeschofte boer die nog eens last heeft van het pinokkio-syndroom. Ook mijn UPS pakjes worden na verschillende incidenten elders geleverd. Volledig af te raden, er zijn handelszaken in de nabijheid die wel service bieden, over veel meer vakkennis beschikken en betere prijzen bieden.
Goede service en vriendelijke uitbater. Toch spijtig dat een batterijtje 2032 er gemiddeld 4 maal duurder is dan elders. € 7 Daar is wel wat werk aan
Goede service, vriendelijk, heeft mijn toestel hersteld waar andere winkels in de nabije buurt niet in slaagden.
Prima vriendelijke service en goede uitleg
De opkuissessie was op mijn systeem zeker nodig. Na controle door jullie melde u ons dat het probleem van het traag zijn niet door de software maar door een kapot onderdeel was. Onderdeel door jullie laten vervangen en laptop heeft nog nooit zo goed gewerkt!!! EEN AANRADER!!!
Herstelling duurde iets langer dan gemeld 2 werkdagen maar er is meer gebeurd dan gevraagd voor dezelfde prijs. TOP
Heeft mij als toerist toch super geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid