facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dreamland Wilrijk

"Kinderen en families inspireren om samen plezier te beleven, dat doet DreamLand al meer dan 40 jaar. Ondertussen maakt deel uit van Colruyt Group, verwelkomen we onze klanten in 47 winkels én een webshop, en geven meer dan 800 medewerkers er elke dag het beste van zichzelf. En ook ons aanbod evolueerde mee. Wat ooit een speelgoedwinkel was, is uitgegroeid tot een echte familiewinkel met een ruim assortiment: speelgoed, buitenspeelgoed, tuinmeubelen, schoolgerief, multimedia, gaming, kinderkamers, boeken en strips, geschenkartikelen en nog veel meer."
Adres: Boomsesteenweg 546, 2610 Wilrijk
Telefoonnummer: 03 820 68 00
Stad: Wilrijk
Route: Boomsesteenweg 546
Postcode: 2610



op zoek naar gerelateerd: DreamLand online, Dreamland openingsuren, Openingsuren DreamLand Kuurne, DreamLand openingsuren Lochristi, Openingsuren DreamLand Tongerlo, Dreamland Merksem, DreamLand Deurne openingsuren, Dreamland Vilvoorde openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DreamLand.be DreamLand.be 12 meter Verschrikkelijk service! Absoluut onvriendelijk en niet klant ingericht. Cadeau moet ...
Recensies
Vier sterren voor de medewerker een man rond de 55, met West-Vlaams accent die ons perfect informeerde over wat je moet doen om zwembadwater helder te krijgen en te houden. We hebben zijn advies gevolgd, met een topresultaat. Dank u.
Heel vriendelijk personeel. Hielpen ons direct met een probleem. Heel creatief opgelost . Heel tevreden!
Verschrikkelijk service! Absoluut onvriendelijk en niet klant ingericht. Cadeau moet je jezelf verpakken terwijl en is 1 schaar en 1 type voor 3 en meer mensen tegelijkertijd. En na mijn aanvraag voor extra hoorde ik dat mensen moeten geen schaar tegelijkertijd tijd nodig en ze werken op die manier al jaren en niemand klacht. En het was antwoord van manager!! Terwijl iedereen naast mij waren niet blij op dit manier te begeleiden. Als mensen zeggen nix hat ik absoluut niet de bedoeling voor arrogant gedrag.
Grote winkel met veel keuze. Alleen jammer dat het personeel onvriendelijk is. Voor info en service kun je best ergens anders gaan.
We hebben hier al enkel dingen gekocht, van schuif af, tot gewoon speelgoed, het laatste was een prinses Elsa kostuum voor carnaval !!!
Vrijdag, het is 10:30 in de ochtend, er zijn nauwelijks klanten. Ik vraag een winkelmanager om me te helpen een stuk speelgoed te vinden dat ik zoek. Maar in plaats van me te helpen, geeft ze me wat vage aanwijzingen en zegt ze dat ik zelf maar moet zoeken. Ik probeer het te vinden, maar het lukt me niet. Ik vraag opnieuw om hulp en ze zegt me dat als ik het niet kan vinden, ze het niet hebben. Ik besluit het opnieuw te proberen omdat ze me niet wil helpen. Na 10 minuten zoeken slaagde ik erin het te vinden, maar zonder haar hulp het was niet gemakkelijk te vinden. Ik kan deze winkel niet aanbevelen. Ze moeten zich schamen, ze zijn niet klantgericht en willen niet helpen, zelfs niet als ze bijna geen werk hebben.
Super lieve en behulpzame verkoopsters.
Super grote winkel waar je echt bijna alles van speelgoed kunt terug vinden voor de laagste prijs
Boertig gedrag van personeel aan de kassa. Businesskaart kan niet gebruikt worden als een item in de winkel is besteld, op de webshop, door een personeelslid. Die informatie had ik graag op voorhand gekregen.
Goed aanbod, aangevuld met een online shop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid