facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DreamLand

"Kinderen en families inspireren om samen plezier te beleven, dat doet DreamLand al meer dan 40 jaar. Ondertussen maakt deel uit van Colruyt Group, verwelkomen we onze klanten in 47 winkels én een webshop, en geven meer dan 800 medewerkers er elke dag het beste van zichzelf. En ook ons aanbod evolueerde mee. Wat ooit een speelgoedwinkel was, is uitgegroeid tot een echte familiewinkel met een ruim assortiment: speelgoed, buitenspeelgoed, tuinmeubelen, schoolgerief, multimedia, gaming, kinderkamers, boeken en strips, geschenkartikelen en nog veel meer."
Adres: Brusselstraat 12-14 , Groot-Bijgaarden 1702, BE
Telefoonnummer: 02 466 57 50
Stad: Groot-Bijgaarden
Route: Brusselstraat 12-14
Postcode: 1702


Openingstijden

Maandag: 10:00-19:00
Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: dreamland speelgoed, dreamland leuven, dreamland openingsuren, dreamland lede, dreamland bree, dreamland lochristi, dreamland tongeren, dreamland roeselare
Recensies
Veel keuze aan speelgoed. Soms kan je er tegen goede prijzen een slag slaan
Zijn vandaag langs geweest , dit is echt de meest onhygiënische winkel dat ik ooit ben geweest,vuilbak loopt over het papier voor je karren te desinfecteren gebruiktligt tot in de winkel , karren oud en vuil winkel stok oud dringend aan vernieuwing toe .laatste keer dat ik daar binnen ga ,had eigenlijk rechts omkeer moeten doen .
Grootse speelgoedwinkelen we mochten als koppel binnen,1 voorwaarde,we moesten allebei met een winkelkar rijden,terwijl er toch niet al teveel volk aanwezig was,hetgeen positief was uiteraard,en toch nog ons gerief gevonden ook op 1 december
In deze winkel word je eerst in het Frans aangesproken aan de kassa, in een Vlaamse gemeente... Medewerkers staan er in groep te tetteren terwijl er klanten wachten aan de afhaaldesk. Ze zien de klanten en babbelen gewoon voort??? Pijnlijk hoor.
groot ruim parkeerplaatsen en heb vriendelijke en gaven ook voldoende info over product vooral info en advies voor de welzijn van de koper niet zoals in andere winkels waar ze enkel sales talk deden en je tot kopen van het product te overtuigden!
ZERO ZERO ZERO POUR LE SERVICE. Je téléphone pour vérifier si un article est en stock la sous gérante me réponds que oui et après avoir fait 18 km en réalité aucun stock. A peine un désolé et pas de bon d achat pour les 36 km d essence perdu sans compter le temps. En plus 5 euros plus cher que chez Décathlon. Surtout évitez ce magasin Dreamland. ARCHI NUL EN TOUT POINT DE VUE. NUL NUL NUL VOOR SERVICE. Ik bel om te checken of een artikel op voorraad is, de assistent manager antwoordt ja en na 18 km in werkelijkheid geen voorraad te hebben gereden. Nauwelijks spijt en geen tegoedbon voor de 36 km benzine die verloren is gegaan zonder de tijd te tellen. Bovendien 5 euro duurder dan bij Decathlon. Vermijd vooral Dreamland. ZERO - NUL IN ELK GEZICHT.
Mooie, nette winkel! Hier koop je schoolgerief, speelgoed voor binnen en buiten, multimedia, geschenken, alles voor kerst... Een aanrader! Vriendelijk personeel!
Ik heb hier echt al heel mijn leven veel speelgoed gekocht en nu ik iets ouder ben heb ik er nu ook game's en zelfs mijn GSM kunnen kopen dus als je iets zoekt wat een perfect cadeau is dit de goede plaats
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Waren bereid om op een ladder te kruipen en iets van hoogste schappen te halen en belden naar Denderleeuw om daar dadelijk iets opzij te laten zetten.
Voor al speelgoed is dit de perfecte winkel, schoolspullen ook. Meer vriendelijke en verwelkomende werknemers die altijd klaar staan om u te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid