facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DreamLand.be

DreamLand.be
"Kinderen en families inspireren om samen plezier te beleven, dat doet DreamLand al meer dan 40 jaar. Ondertussen maakt deel uit van Colruyt Group, verwelkomen we onze klanten in 47 winkels én een webshop, en geven meer dan 800 medewerkers er elke dag het beste van zichzelf. En ook ons aanbod evolueerde mee. Wat ooit een speelgoedwinkel was, is uitgegroeid tot een echte familiewinkel met een ruim assortiment: speelgoed, buitenspeelgoed, tuinmeubelen, schoolgerief, multimedia, gaming, kinderkamers, boeken en strips, geschenkartikelen en nog veel meer."
Adres: Wichelsesteenweg 194, 9340 Lede
Telefoonnummer: +3253802929
Stad: Lede
Route: Wichelsesteenweg 194
Postcode: 9340


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: DreamLand-winkels, DreamLand Kuurne openingsuren, Dreambaby Lede, DreamLand Roeselare, DreamLand open op zondag, DreamLand Denderleeuw, DreamLand online, Dreamland Colruyt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dreamland Lede Dreamland Lede 63 meter Als je binnenkomt lijkt het heel leeg, en dat merk je als je spullen zoekt. Aanbod li...
Recensies
Mooie grote winkel, vriendelijke bediening en snelle service
Ze mogen er eens hun rekken op tijd vullen. Personeel als je iets vraagt is het te veel. Ze werken daar tegen hun goesting. Bovendien hebben ze nooit door dat er meerdere kassa s aanwezig zijn. DUS als er veel volk is doe ze dan ook open!! Over de prijsverhoging zal ik maar ook niet beginnen. Niet tevreden in elk geval. Ik geef nog een 2 omdat de parking heel groot is dus je hebt altijd wel plaats.
Grote winkel , perfect voor een cadeau voor groot en vooral klein
Een van de grotere winkels van Dreamland. Ruim assortiment en heel vriendelijk personeel.
Mooie, ruime en goed geordende winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel
Eten is ok, bediening is vriendelijk maar voor een restaurant iets te vuil voor mij. Het feit dat pinda's rijkelijk aanwezig zijn en je de afval daarvan op de grond mag smijten heeft daar wel iets mee te maken. De parking oprijden lijkt ook alsof je op safari bent, heel veel putten.
De gekende speelgoedketen heeft veel zaken van spelen tot schoolmateriaal. Babysectie en zwembadafdeling. Heel ruim aanbod maar jammer genoeg moet je hier niet zijn voor het niet commerciele bordspel ofzo. Behulpzame medewerkers in de mate van het mogelijke. Prijzen in winkel zijn duurder dan hun eigen webshop. Weinig aantrekkelijke winkel zonder originaliteit. Goed voor de massaconsumptie.
Als je binnenkomt lijkt het heel leeg, en dat merk je als je spullen zoekt. Aanbod lijkt eerder beperkt. Parking is lastig want moet worden gedeeld met alle andere winkels.
Ruime keuze aan speelgoed. Alleen jammer dat ze rond de Sint periode reuze reclame maken dat je 15% korting krijgt bij aankoop vanaf 50€ maar dus eerst eventjes de prijzen met 15% duurder maken.... Ik kocht het spelletje rakker kakt voor 20€ tijdens de kortingweken stond het 23€ dus als ik voor 50€ zou kopen had ik 0.50€ winst.
Dreamland Lede ondergaat verbouwingswerken. Hierdoor is het aanbod minder dan normaal en staat niets meer op zijn plaats. Dat zal terug komen na de verbouwingswerken uiteraard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid