facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DreamLand.be

DreamLand.be
"Kinderen en families inspireren om samen plezier te beleven, dat doet DreamLand al meer dan 40 jaar. Ondertussen maakt deel uit van Colruyt Group, verwelkomen we onze klanten in 47 winkels én een webshop, en geven meer dan 800 medewerkers er elke dag het beste van zichzelf. En ook ons aanbod evolueerde mee. Wat ooit een speelgoedwinkel was, is uitgegroeid tot een echte familiewinkel met een ruim assortiment: speelgoed, buitenspeelgoed, tuinmeubelen, schoolgerief, multimedia, gaming, kinderkamers, boeken en strips, geschenkartikelen en nog veel meer."
Adres: Grijpenwegstraat 2B, 3300 Tienen
Telefoonnummer: +3216760972
Stad: Tienen
Route: Grijpenwegstraat 2B
Postcode: 3300


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Dreamland speelgoed, DreamLand online, Dreamland speelgoed folder, DreamLand Lede, Dreamland openingsuren, Pak je dromen uit DreamLand, DreamLand open op zondag, Dreamland Oudenaarde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sturmtiger Modelbouw bvba Sturmtiger Modelbouw bvba 107 meter Groot aanbod, competitieve prijzen en vriendelijke service met mensen waarvan hun har...
Pop&Me Pop&Me 3 km Pop&Me bezorgt uw dochter de pop waar ze altijd van gedroomd heeft. Een echte mini ve...
Recensies
Mooie , overzichtelijke en nette winkel. Een plezier om als nieuwe klant binnen te komen. Dank aan Maggie voor het vriendelijk onthaal!
Kleiner dan andere Dreamlands winkels. Al bij al veel hulp gekregen van de verkopers. Deze zijn zeer vriendelijk en hulpzaam. Parking is er maar niet enkel voor de Dreamland.
Als ik in een speelgoedwinkel kom, verwacht ik altijd een veelheid aan impressies, wat magie en vleugje nostalgie. Dat mis ik in zo'n magazijn als Dreamland en dan is de Grasshopper in Leuven toch een aangenamere ervaring. Vriendelijk personeel en flexibel teruggave beleid.
ben 117 euro verloren omdat ik 16 dagen te laat mijn bon van 117 euro heb ingediend. dit is de slechtste speelgoedwinkel van tienen. bah!
Leuke winkel met veel aanbod. Kleine meid die bijna 2 wordt heeft een cadeautje en een kroontje gekregen. Vriendelijk personeel
Voor de klein kinderen ben ik mee geweest ze mocht vandaag afsluiten van de baby en ben even in de auto blijven zitten met de kleinkindje terwijl ze haar geschenken kon halen .
Hele leuke winkel , veel keuze aan speelgoed . Maar ook ruime keuze aan schoolmateriaal en knutselgerief. Je hebt ook gezelschapsspelletjes en knutselmateriaal. Er is zelfs een afdeling voor bankspulletjes om cupcakes enz te maken. Onlangs is er ook een gedeelte waar je toffe gadgets en cadeautjes kan scoren én make-up. En dan zijn er ook nog een ruime keuze aan computer spelletjes en dvd's. Er is parkeergelegenheid en vlakbij heb je de Colruyt en Brantano. Kortom fijn om NS langs te gaan .
Wat prijs en kwaliteit betreft is alles goed alleen zijn sommige medewerkers iets minder vriendelijk en ze staan er ook enorm in voor de veiligheid bv. Je moest je rugzak aan de ingang laten staan zodat je niets kan stelen of zodat je geen bom kan laten afgaan maar ja ik begrijp hem wel goed
Zeer vriendelijk personeel en ze hebben mij goed geholpen.
Grote winkel met veel keuze van speelgoed voor alle leeftijden. Juist jammer dat de boekenafdeling verdwenen is. Voor de allerjongsten kan je tegenover in de dreambaby terecht. Alles dus vlakbij, gemakkelijk bereikbaar en voldoende parking.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar DreamLand.be met het openbaar vervoer


Tienen Zijdelingsestraat 80 meter
380
381
684
Tienen Zijdelingsestraat 80 meter
713
Tienen Zijdelingsestraat 100 meter
380
381
684
Tienen Zijdelingsestraat 100 meter
713
Tienen De Brouwerstraat 310 meter
380
381
684

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid