facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dreambaby

Adres: August Demaeghtlaan 279 , Halle 1500, BE
Telefoonnummer: 02 361 39 15
Stad: Halle
Route: August Demaeghtlaan 279
Postcode: 1500


Openingstijden

Maandag: 10:00-19:00
Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: dreambaby geboortelijst, dreambaby beveren, dreambaby openingsuren, dreambaby kuurne, dreambaby wilrijk, dreambaby brugge, dreambaby mol, dreambaby roeselare
Recensies
Probleem met een product wat onze fout was maar vriendelijk uitgelegd werd door de kassierster! Enigste minpunt bij de action en deze winkel is het gebrek aan parkeergelegenheid.
Iedere keer we langskwamen waren alle medewerkers telkens super vriendelijk en behulpzaam. De dag van vandaag kom je dit jammer genoeg niet veel meer tegen. Doe zo voort!
Na meermaals problemen met een artikel aangekocht via onze geboortelijst weigert de verantwoordelijke die zelfs niet persoonlijk tot bij ons wilde komen het artikel terug te nemen. Ze liet de verkoopster het vuile werk opknappen het zo te zeggen. Terwijl dit artikel nog geen 14dagen geleden aangekocht is geweest. Eerst werd ons verzekerd dit geroutineerde kon worden maar eens aankomst in de winkel ging het ineens allemaal niet meer. Grote spijt van onze geboortelijst bij dreambaby te leggen!
Iedere keer weer een slechte ervaring. 2x een beschadigde commode meegekregen. Koets niet op voorraad terwijl die al maanden op mijn lijst stond. Gebeld om de levering te vervroegen, dat kon gelukkig! Eens ik daar was om de koets op te halen ‘ja er is een koets toegekomen maar weet niet of dat op uw naam is hoor mevrouw «  terwijl ik hier speciaal voor gebeld heb. Grootouders wouden iets van op de lijst kopen, zeggen ze dat het er niet is dus smeren ze iets anders aan wat ze vervolgens niet toevoegen aan de lijst. Andere kleinigheden die betaald zijn van op de lijst die ik wil ophalen en die er niet zijn, 3 weken later nog steeds niet? Vriendelijk personeel? Als het hun uitkomt. Nooit ben ik buiten gestapt met een happy gevoel. Helaas is dreambaby de enig babywinkel in de omgeving, maar bij de volgende baby leg ik hier absoluut geen lijst meer! Rijd liever wat verder en betaal liever wat meer waar ik wel een goede service kan krijgen.
Zeer slechte service. Bij afhalen gerief van geboortelijst beschadigde spullen meekrijgen.. Spullen die al maanden op de lijst staan, zijn niet in voorraad en pas leverbaar maanden later bv een slaapzak of verzorginskussen..Dan in de winkel zelf een verzorginskussen willen kopen wat bleek opeens de mijne te zijn van de lijst geen melding van gehad , die iedereen dus zou kunnen kopen en ik met de geboortelijst mag wachten.. Verkopers die melden dat je op dinsdag of woensdag moet bellen naar de winkel om dan zeker je spullen van je lijst te hebben anders geven ze het aan anderen of in de winkel.. Dégoûtant..
Steeds vriendelijk personeel die je maar wat graag helpen. Ook zijn de meeste grotere artikels terplekke te bezichtigen.
Alles voor de baby in een winkel. Personnel kent de producten. Moeilijk om te parkeren.
Kleine winkel maar heel aangenaam en gemoedelijk personeel
Hier winkel je alleen als je niet gehaast bent.
Eerder kleine dreambaby met vriendelijk personeel. Parking is aan de kleine kant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid