facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dream PC

Dream PC

Info

Welkom op de Facebooksite van Dream PC. Op onze facebookpagina staan leuke weetjes, tips en kortingen. Dus kom regelmatig terugkijken!



"Wij hebben een groot assortiment aan laptops, computers en onderdelen. Ook voor herstellingen kan u bij ons terecht."
Adres:
Telefoonnummer: 036056735
Stad: Hoevenen



op zoek naar gerelateerd: Pc Dream
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CoLabs - Coworking Spaces CoLabs - Coworking Spaces 1 km Ideale werkplek, waar je de combinatie van toffe mensen, goede koffie en een leuk int...
Recensies
Bij Dream PC komt men alle afspraken nauwkeurig na. Alles is er goed geregeld. Goede service. Vriendelijke bediening. Tim is een échte vakman. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.
Ik ben hier een paar weken geleden een computer komen laten samenstellen. De verkoper heeft mij zeer goed geadviseerd en ook gezorgd dat ik niet meer geld uitgaf dan nodig was. De service was top en deze man kent zijn job. Bewijs dak vakmensen nog steeds bestaan. Ik kom hier zeker nog terug.
In deze computer en andere elektronica winkel staat een Fantastisch vriendelijke mens achter de balie. Steeds bereid om te helpen. Je kan hier pakketjes via het UPS netwerk verzenden en ophalen. Dankzij de ruime openingsuren is dat super makkelijk. Ik had onlangs een probleem met een levering en werd bij het zoeken naar een oplossing professioneel geholpen. Top. Bedankt.
Onbeschofte boer die nog eens last heeft van het pinokkio-syndroom. Ook mijn UPS pakjes worden na verschillende incidenten elders geleverd. Volledig af te raden, er zijn handelszaken in de nabijheid die wel service bieden, over veel meer vakkennis beschikken en betere prijzen bieden.
Wat ik gisteren heb meegemaakt, heb ik nog nooit meegemaakt. Uitgescholden voor , je wil het niet weten. Ik had een zwarte inktpatroon nodig 364XL met afbeelding vijfhoek. Thuis aangekomen bleek het de verkeerde te zijn. Terug naar daar om mijn verhaal te doen, inktpatroon zat nog in de verpakking, kreeg ik daar de volle laag. Het was mijn fout dat ze de verkeerde hadden gegeven. Het papiertje met wat ik nodig had lag nog achter hem in de prullenbak met de juiste info op. Madam kwam zich ook moeien en ik bleek er niets van te kennen want na 21 jaar ervaring wisten zij toch wel wat ik had gevraagd ? . Gevolg ik kon de cardridge niet omruilen. Eerste en laatste keer dat ik daar ben geweest. Klant is koning maar hier zeker niet , en ik hoef helemaal niet behandeld te worden als een koning maar een beetje menselijkheid moet toch nog kunnen denk ik.
Goede service en vriendelijke uitbater. Toch spijtig dat een batterijtje 2032 er gemiddeld 4 maal duurder is dan elders. € 7 Daar is wel wat werk aan
Super goede service, herstelling was in 2 dagen geklaard, doch was er een klein probleem nog. Mits deze winkel garantie geeft op de herstelling heb ik de laptop terug binnengebracht en is het klein probleem in de garantie van de herstelling kosteloos opgelost, SUPERSERVICE
Heb bij Dream PC in Hoevenen een pc gekocht met een Core i3 processor, maar kreeg een pc geleverd met een Celeron processor die 100 euro goedkoper is. Toen ik mijn geld terugvroeg, waren ze zeer onvriendelijk en heb ik een week moeten wachten voor ik het geld terug had. AF TE RADEN WINKEL!!!
goede klanten service, doet alles in zijn kunnen om u verder te helpen. aantrekkelijke prijzen. als je dan toch iets nodig hebt dat misschien niet op voorraad is kunt altijd op de website een kijkje nemen en eventueel op voorhand bestellen.
Ging binnen voor een externe ssd hd, de verkoper heeft mij meer dan goed ingelicht en mij een veel beter alternatief aangeboden welk goedkoper was. Vakmensen bestaan nog steeds!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid