facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dream Games

Dream Games

Info

Magasin de jeux vidéo et produits dérivés (cinéma, séries, anime) (figurines, tshirts, mugs, posters)
Enorme choix en figurines Funko Pop.

Geschiedenis

Magasin de jeux vidéo et produits dérivés (cinéma, séries, anime) (figurines, tshirts, mugs, posters)
Enorme choix en figurines Funko Pop.



"Dream Games, magasin de jeux vidéo créé en 1995, nous sommes devenus principalement une boutique de produits dérivés avec Tshirts, Mugs, Posters ou Figurines avec entre autres, plus de 2000 Figurines Pops différentes de stock en magasin"
Adres: Rue Duwez 9 , Tournai 7500, BE
Telefoonnummer: 069 22 65 46
Stad: Tournai
Route: Rue Duwez 9
Postcode: 7500


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 14:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: dreamgame, steam keys kopen
Recensies
Ik kwam uit Frankrijk en ben zeer tevreden over mijn bezoek, ik heb een pop gekocht voor een zeer redelijke prijs. De persoon die ons verwelkomt is erg aardig, raad ik aan!
Winkel en verkopers meer dan serieus !!! Of het nu ter plaatse is, per bericht alsook de bezorging van supergoed beschermde pakketten!! Ik raad 100% aan
Onberispelijke service! Bij levering zoals in de winkel! Altijd vriendelijke en lachende mensen! Ik raad 1000% aan
Ik had het geluk om deze prachtige "Rick's Ship" pop te bestellen die als laatste op voorraad was Omdat ik uit Frankrijk kwam, was ik een beetje bang dat de pop-box beschadigd zou aankomen Uiteindelijk was het super goed beschermd, de pop is van nikkel, de doos is van nikkel Snellere levering dan ik dacht U kunt er zeker van zijn dat ik u binnenkort zal aanbevelen! Zorg goed voor je Edit: Tweede bestelling, nog steeds in perfecte staat, zorgvuldig verpakt. Je bent echt geweldig
Zeer slechte ervaring in deze winkel. Ik bestel een product dat al geruime tijd verkrijgbaar is. Een popachtervolging van John Wick voor een redelijk aantrekkelijke prijs in vergelijking met de kust. Bestelling gevalideerd en een uur later geannuleerd. Of deze winkel beheert zijn voorraden verkeerd en dat is vervelend, of hij annuleerde mijn bestelling om de pop weer te koop aan te bieden tegen een duurdere prijs, wat zielig is. Ik zal in ieder geval nooit meer een bestelling plaatsen bij deze webshop die ik niet aanbeveel.
Winkel bovenaan De prijzen zijn zeer betaalbaar Veel keuze, vooral voor popfiguren En het personeel is erg vriendelijk, erg aardig
Zeer goede prijs, zeer snelle verwerking van mijn bestelling, vriendelijke communicatie en nette verpakking gelukkig omdat het karton kapot aankwam, maar het product was perfect dankzij de kwaliteit van de binnenbescherming. Dankjewel.
Bestelling geplaatst via de website. Zeer responsief per e-mail, zeer goed verpakt, betrouwbaar en snelle levertijd… Kortom, ik raad het ten zeerste aan.
Op deze site kan je zonder aarzelen Pops bestellen! De verzending is erg snel en de beeldjes zijn zeer goed verpakt. Geen enkele kwam beschadigd aan bij 2 grote bestellingen. Ze hebben een zeer grote selectie pop, waarvan sommige nergens anders te vinden zijn, en bovendien tegen zeer redelijke prijzen in tegenstelling tot andere sites die de prijs van pop opblazen die zeldzaam is geworden. Ik zal zeker weer bestellen, Dream Games is nu een van mijn favorieten om Pop te kopen!
Zeer mooie winkel met POP-beeldjes met echte exclusieve items! Ik heb al een bestelling geplaatst succesvol ontvangen ; Heb je een actiecode voor mijn volgende bestelling?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid