facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drankenhandel Volkswelvaart

Drankenhandel Volkswelvaart

Info

Drankenhandel Volkswelvaart voorziet horeca, bedrijven, particulieren en events in en rond Antwerpen van water, frisdrank, bier en wijn.

Geschiedenis

Wij voorzien horeca, events, particulieren en bedrijven in en rond Antwerpen van water, frisdrank, bier en wijn. Hierbij streven we steeds een persoonlijk en flexibele service na.



"Drankenhandel Volkswelvaart voorziet horeca, particulieren, bedrijven en evenementen in en rond Antwerpen van water, frisdrank, bier en wijn."
Adres: Helststraat 18, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 003238879801
Stad: Aartselaar
Route: Helststraat 18
Postcode: 2630


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Brouwer Antwerpen, Alvo Drankencentrale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ibisensa Ibisensa 1 km Ibisensa gin is een zwoele gin met een verleidelijk appelblauwzeegroene kleur geprese...
Havana Distribution Havana Distribution 1 km Distributeur van nationale en internationale dranken. Zeer goede en snelle service.
Recensies
Uitstekende service, vlotte communicatie, correcte leveringen en redders in nood als het nodig is! Alles en meer wat je zoekt in een drankenhandel voor je zaak! Voor onze zaak een geweldige partner om mee samen te werken! Doe zo voort!
Heel fijne samenwerking met drankenhandel Volkswelvaart. Van de bestelling tot de levering. Een fijn team om mee samen te werken.
We zijn aangenaam verrast van de goede service die we altijd krijgen. Goede prijzen, flexibiliteit & kwaliteit wat wil je als feestzaal nog meer. Ondertussen werken we al 2 jaar samen en genieten we nog steeds van een fantastische samenwerking! Een echte aanrader! PS: ook een dikke shout out naar jullie crew die ons keer op keer zo vriendelijk verder helpen.
Ten alle tijde vriendelijke service, altijd tijdige en correcte leveringen en facturatie, ook wanneer een extra inspanning gevraagd wordt komt het altijd tot een goed einde. Een prachtig voorbeeld van een productieve en constructieve samenwerking.
Altijd vriendelijk en een zeer snelle en vlotte service!
Mijn vriend gaat het laatste jaar regelmatig om zijn bak Rochefort zijn lievelingsbier naar de Volkswelvaart. Wat hem vooral opviel is de eerlijke prijs en de goede, vriendelijke en snelle bediening in dit bedrijf.
Toffe mensen, vlotte service :- Wij zijn alvast tevreden klanten. Biodyvino team
Zeer vriendelijke firma
Fijne service, goede communicatie! Aan te bevelen*
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid