facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dranken Wauters

Adres: Molenbergstraat 8 , Lede 9340, BE
Telefoonnummer: 053 80 43 55
Stad: Lede
Route: Molenbergstraat 8
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Café Wauters menu, Den Bonten Os Lede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Een afsluiter van een fijne avond. Binnengezeten door het slechte weer maar zeker voldoende ruimte. Relaxte sfeer. Wel wat problemen met de betaalapp.Service: 5/5
Heel gezellig, landelijk interieur. Veel keuze wat betreft bier. Lijkt me in de zomer ook aangenaam op het terras.
Goede bediening en leuk terras. Plaats om je fiets veilig weg te zetten.....
Vriendelijke uitbaters, modern interieur, uitgebreide drankkaart en overdekt terras. Fijn caféetje voor jong en oud!
Heel gezellig en groot terras achteraan. Meer dan genoeg plaats om je fiets te zetten en rechtover een kleine parking voor je auto. De kaart is heel uitgebreid en gevarieerd. Regelmatig nieuwe en ook minder gekende bieren. De bediening is zeer vriendelijk en het sanitair is heel modern en goed onderhouden. Geschikt voor grotere groepen en voor een kleine hap. De bierplank is trouwens een echte aanrader.
Gezellige plaats met mooi terras. De staff is vriendelijk. Er zijn een aantal streekbieren op de kaart. Een aanrader voor de bierlovers.
Gezellig cafe met overdekt terras
Geweldig gezellige binnenkoer waar iedereen zit te keuvelen bij een lekker glas bier of een huisgemaakte coctail. De bierkaart is echt heel uitgebreid. Ook top locatie als tussenstop bij een zomerse fietstocht. Ook organiseren ze meerdere avonden in de zomer life optredens met coverbands... maar nu met die corona kunnen ze vooralsnog niet doorgaan. Echt een aanrader!
Ruime keuze, gezellig interieur en groot terras. Aanrader!
Gezellig café , veel ruimte , heerlijk terras
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid