facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dranken Koen Van Dyck

Adres: Leuvensesteenweg 84 , Tielt 3390, BE
Telefoonnummer: 016 63 44 64
Stad: Tielt
Route: Leuvensesteenweg 84
Postcode: 3390



op zoek naar gerelateerd: Prik en Tik, Van Dijck
Recensies
Ruim aanbod en goede service. Top!
Stuur je een week op voorhand een mail met de vraag of het mogelijk is een cadeaumand met enkel blond bier te bestellen, krijg je een mail terug deze zijn steeds voorradig in de winkel. Wil je de mand gaan afhalen zeggen ze doodleuk "ha dat hebben we niet met enkel blond bier, dat is op bestelling", ik ben de dag erna terug geweest voor de mand te gaan afhalen vraag ik een compensatie voor dit voorval zegt de eigenares "dat kunnen we niet doen". Ik heb hier geen woorden meer aan vuil gemaakt maar mij zien ze er nooit meer terug!!
Echt super service. Hebben ons op kamp goed voorzien van alles! Zelfs op de dag dat ze gesloten waren werden mijn mails snel beantwoord, wij zijn fan!
Veel keus , maar niet ,wat we vinden bij de Kievit Rik xTik ,meer wat wij verlangen ,wat wij daar graag hebben , sorry ! vr onze mening ! We ,kwamen een kijkje nemen , maar ,zagen het onze niet ,en , omdat we van hier korter bij deze wonen , zo ! .
Uitstekende bediening. Ik ben al jaren klant en ik ben altijd tevreden geweest
Héél vriendelijke uitbaters en personeel snelle bediening enorme keuze in alle soorten drank een aanrader voor iedereen
Wij van brasserie repEAT zijn heel tevreden van de Topservice bij dranken Koen Van Dyck!!!
Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam en een ruim assortiment aan bieren, wijnen, frisdranken en waters een echte aanrader voor al je dranken
Al jaren mijn leverancier van drank een geestelijk vocht. Ruime keuze en top personeel
Heel erg vriendelijk en behulpzaam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid