facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drankcenter Schotte

Drankcenter Schotte

Info

Drankengroothandel met ruim aanbod bieren, frisdranken, wijnen, champagnes, sterke dranken en aperitieven, geschenkverpakkingen diepvriesproducten, porselein... Mooi gamma streek- en speciaalbieren in verschillende formaten!!

Geschiedenis

Drankengroothandel met ruim aanbod bieren, frisdranken, wijnen, champagnes, sterke dranken en aperitieven, geschenkverpakkingen diepvriesproducten, porselein... Mooi gamma streek- en speciaalbieren in verschillende formaten!!

Adres: Bieststraat 6, 8790 Waregem
Telefoonnummer: +32 56 60 19 05
Stad: Waregem
Route: Bieststraat 6
Postcode: 8790


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Drankencentrale Avelgem, Drankencentrale in de buurt, Schotte Aalst, Drankencentrale Kortrijk, Drankencentrale Machelen, Partyplanner schotte, Schotte wijnen, Drankencentrale Evergem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delicham Wijnen Delicham Wijnen 1 km Vriendelijke eigenaar en behulpzaam Ontvangst ok
Douze Wines Douze Wines 1 km Dit bedrijf leren kennen op één van hun wijnproevingen. Correcte wijnen, goede toelic...
C'Vino C'Vino 2 km Topkwaliteit!
Tastefever Tastefever 2 km When wine is your passion and quality is your purpose ...
Recensies
Ik begrijp dat er gelost moet worden, maar de gehele openbare weg blokkeren is wel heel asociaal... Wat als er net op dit moment een politie-, brandweer-, of ambulancevoertuig moet paseren? Edit: Ter info, de voertuigen links waren geparkeerd.
Verrast van de hoeveelheid verschillende soorten biertjes en dranken in algemeen die er bestaan. Vriendelijke bediening en direct hulp geboden bij zoeken. Echt top ga zeker terug want de beste prijzen voor kwaliteit.
Onwijs veel bijzondere bieren op voorraad! Personeel is erg vriendelijk en doet graag een stapje extra. Vroeg of er voor een speciaal biersoort een glas beschikbaar was, ze hebben gezocht in het magazijn en aan mij verkocht voor een nette prijs!
Grote keuze, 'k heb iedere keer opnieuw nieuwe biertjes mee.
Heel uitgebreid assortiment aan dranken, decoratie, horecabenodigdheden, enz. Ik heb hier echt mijn ogen uitgekeken. Heel vriendelijk personeel dat uit zichzelf aanbiedt om te helpen als ze je met bakken zien sleuren.
Heel tof personeel voel als je daar thuis loopt,..heel familaal met mij toch...jarenlange goeie service THIERRY BRAYE
Heel veel keuze , vriendelijk
Als je daar niet vind wat je zoekt dan weet ik het ook niet ,een walhalla voor de drankliefhebber
Hier vind je zeker een origineel cadeau!
Grote diversiteit aan biersoorten en per flesje te verkrijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid