facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dram 242

Dram 242

Info

Whisky shop in Lebbeke (regio Dendermonde, Aalst).

Geschiedenis

"Two roads diverged in a wood, and I—
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference"

Smalltalk en Whisky !

Begin jaren 90 kwam ik als "software engineer" in aanraking met de Smalltalk programmeertaal. In de loop der jaren gingen steeds meer collega's populaire wegen als Visual Basic, C, C++ en Java uit maar ik bleef het smalle Smalltalk pad verder bewandelen. Hierdoor heb ik met fantastische teams gewerkt en ook mijn huidige ploeg maakt daar deel van uit. Niet alleen het samenwerken was een ervaring maar ik heb ook veel interessante en belangrijke personen uit de IT wereld ontmoet.

Langzaam aan leerde ik ook om van een heerlijke Whisky te genieten. "Dram 242" is hierop het logische gevolg. Om zelf en anderen zoveel mogelijk van dit prachtige product te laten genieten werd deze winkel opgericht. Het is de bedoeling om een grote varieteit aan whiskies en bottlers aan betaalbare (?) prijzen aan te bieden. Ik veronderstel dat het een lang pad wordt maar ik kijk er wel naar uit.

Smalltalk en Whisky... beter kan niet !

Adres: Rijgerstraat 60, 9310 Moorsel (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: +32 477 26 09 93
Stad: Moorsel
Route: Rijgerstraat 60
Postcode: 9310



op zoek naar gerelateerd: Whiskey tasting aalst, Whisky Shop, Single Malt Whisky Shop, Whisky proeverij Brugge, Whisky Knokke, Whiskey degustatie, Whisky tasting aan huis, The Whisky House
Recensies
Prima whiskyclub. Enorme keuze, permanent nieuwe whisky's en leuke leerzame tastings. Een sterke aanrader voor whiskyliefhebbers.
Zeer vriendelijke meneer. Ook kan je er terecht voor iets te proeven. Als je hier je whisky niet vind dan vind je hem nergens!
Zeer vriendelijke mensen die de tijd namen om ons als leken een ruime uitleg te geven over hoe whiskey te proeven en hoe het gemaakt wordt en wat alles op de fles wilt zeggen. Je kan ook gemakkelijk proeven uit de open flessen.
Zoveel verschillende whisky's vind je nergens. Single Malts, single cask,... Heel veel open flessen om te proeven. Vriendelijke en aangename gastheer.
Fantastische winkel met misschien wel 1000 soorten whisky. De eigenaar weet alles over zijn whisky's
Topwinkel voor whiskyliefhebbers, alsook voor beginners. Vriendelijke en hulpzame uitbater met een enorme kennis.
Gezellige whisky shop met grote keuze aan bijzondere whisky‘s.De uitbater heeft een enorme kennis van whisky en is zeer behulpzaam.
Grote keuze uit "vele" lekkere Whiskeys, met een degelijke uitleg .. Een aanrader !
1 woord: wauw! Een prachtige tasting met zeer veel info en een super vriendelijke uitbater. Aanrader #1
Dirk helpt je op weg om de whisky te vinden die bij je past.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid