facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dr. Werner Janssens

"Radiologie digitale, Botdensitometrie, Echografie, Mammografie, Kleurendoppler"
Adres: Antwerpsestraat 200 , Boom 2850, BE
Telefoonnummer: 03 844 71 48
Stad: Boom
Route: Antwerpsestraat 200
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: Werner Janssens Radiologie
Recensies
Tevreden over vakkennis,5 sterren. Minder tevreden over remgeld,ligt steeds aanzienlijk hoger dan bvb in kliniek van Reet.Uiteraard voor dezelfde onderzoeken. Beetje eigenaardig aangezien volgens RIZIV website deze radioloog volledig geconventioneerd is. Op betaalbewijs staat steeds dat het gaat om de kosten/remgeld van het onderzoek,producten nodig voor het onderzoek en administratie.
onlangs kwam ik op onderzoek bij dr.Janssens voor een dringend onderzoek van de nierennierinsufficienteBij aanvraag in de kliniek moest ik verschillende dagen wachten voor het onderzoek.Bij dokter Janssens kon ik nog dezelfde dag mij laten onderzoeken;Tevens stelde hij me gerust door, zonder bijbetaling enkele voorname organen in de buikholte na te kijken.Wat een verlichting voor mij.Van beroepernst gesproken.Mijn hartelijke dank hiervoor.
Meestal vrij snel afspraak , vriendelijke bediening aan de balie en ook ineens het resultaat voor de behandelende geneesheer .
Best tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid