facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dr. Charlotte Nelissen

Info

Dr. Charlotte Nelissen bekwaamde zich in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde: anti-aging, huidverbetering, laserbehandelingen.



"Anti-aging, rimpelvullers, spierontspanners, huidverbetering, laserbehandelingen, spataders, couperose, litteken verbetering, overmatig zweten"
Adres: Dorpsstraat 56, 3740 Eigenbilzen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32496979172
Stad: Eigenbilzen
Route: Dorpsstraat 56
Postcode: 3740



op zoek naar gerelateerd: Charlotte Nelissen review
Recensies
In de praktijk kreeg ik een zeer warm ontvangst. Zelf had ik al wat informatie opgezocht op de website over een laserbehandeling van het gezicht. Mijn onduidelijkheden werden op de consultatie al snel verholpen. Ik verwachtte een lange wachttijd maar integendeel. Ik kon er heel snel terecht. De behandeling werkte zeer effectief. Achteraf kreeg ik steeds snelle respons op mijn vele mailtjes bij verdere vragen over mijn naverzorging en of ik op de goede weg was naar een mooi herstel. Ik kan u zeggen dat ik even heb gepanikeerd nadat ik mijn gezicht zag na enkele dagen maar ik kan evengoed bevestigen dat ik na een week zeer tevreden was met het resultaat. Wanneer ik me zorgen maakte kon ik ook steeds terecht bij Dr. Nelissen, ze maakte dan keer op keer weer tijd om me verder te helpen en eventueel een “controle-consultatie” in te plannen. Ik werd iedere keer met open armen ontvangen en voelde me er meteen thuis. Christel Sijmons
Ongeveer een jaar geleden mijn 1e bezoek gebracht aan Dr. Nelissen en ondertussen met een stralende huid aan de feesttafel! Zeer blij met de duidelijke uitleg en het topresultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid