facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dovy Keukens Waregem

Dovy Keukens Waregem

Info

Bij Keukens DOVY Waregem vindt u enkel de kwalitatieve maatkeukens van de innovatieve en hoogtechnologische West-Vlaamse fabrikant aan heel scherpe prijs.

Adres: Gentseweg 467, 8793 Waregem
Telefoonnummer: +3256605348
Stad: Waregem
Route: Gentseweg 467
Postcode: 8793


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Dovy Keukens acties, Dovy Keukens Antwerpen, Dovy Keukens openingsuren, Dovy Keukens Genk, Dovy Keukens Maldegem, Dovy toonzalen, Kleine keuken Dovy, Dovy aantal winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur ‘t perron Frituur ‘t perron 3 km Druk. Jammer genoeg staat er maar een persoon om u te bedienen ze moet ook nog eens d...
Recensies
Zeer vriendelijke verkopers, allez de onze toch en mooie keukens van goede kwaliteit.
Na een slechte ervaring te hebben meegemaakt met een verkoper van Dovy Waregem. Dovy toch nog een 2de kans gegeven. Johan heeft ons zeer goed geholpen, naar onze wensen geluisterd en tegen een mooi prijsje een prachtige keuken voor ons samengesteld. Als u naar Dovy Waregem gaat vraag dan zeker achter Johan!
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken. Na enkele bezoeken bij andere keukenleveranciers, mochten we langs bij Dovy in Waregem. Vanaf het begin werden wij goed ontvangen door Johan. Hij nam ons stap voor stap mee in de winkel, op zoek naar ideeën, tips, voorkeuren,... nadien mochten wij ons grondplan geven. Wij hadden al een idee hoe de keuken ging komen en waar alles kwam. De week daarop mochten wij al terug gaan voor een tijdelijk ontwerp. Samen keken we dan met Johan waar er nog aanpassingen nodig waren, etc... Dit werd zonder meerkost aangepast. We waren dan ook superblij met het definitieve ontwerp. Ondertussen zochten wij ook nog een grondwerker/vloerder en Johan had ons aannemer aanbevolen. Ondertussen is heel de vloer al uitgebroken, nieuwe afvoeren aangezien de keuken op een andere plaats kwam, nieuwe betonplaat, isolatie, chape, nieuwe vloer, kortom alles! we waren dan ook verrast van het resultaat van Johan zijn aanbeveling. Enkele weken later kwamen ze onze keuken leveren. Ondertussen staat onze keuken er. Superresultaat! en de kleine dingen die misliepen bij plaatsing bvb schade aan de keukenkraan bij levering is zonder meerkost vervangen. Bedankt Dovy, we zijn er heel gelukkig mee! Voor de prijs/kwaliteit moet je zeker niet twijfelen.
Goed en professioneel geholpen door Lucas. Was direct mee met ons idee. Hadden al een aantal andere keukenwinkels gedaan maar nergens hadden we een goed gevoel. Bij Dovy wel! Zeker aan te raden.
Correcte en goede afspraken gemaakt met het Team van Dovy Waregem, die zij dan ook tot de oplevering correct hebben opgevolgd en uitgevoerd. Johan en Christ, bedankt voor de uitstekende samenwerking.
1 adres voor een goede keuken met perfecte begeleiding.
Mooie winkel met diverse keukenmodellen. Veel diverse voorbeelden wat er kan in een keuken. Laden, fronten, topbladen enz. Vriendelijke service. Wel opletten bij het uitrijden van de parking. Zeer drukke weg!
Alles goed en wel, tot er iets scheelt aan je keuken en geen goede na-service meer krijgt. Echt teleurstellend
Veel beloftes, tot er uiteindelijk getekend wordt en je ze niet meer hoort. Dienst na verkoop is absoluut niet ok! Fouten van hun kant uit worden in de schoenen van de koper geschoven en er is geen ruimte tot communicatie... Eerlijk, koop je keuken elders!
Totaal niet commercieel, zeer agressief, je zou al na 3u samen te zitten een offerte moeten ondertekenen want ja alles zal toch stijgen in prijs en als je tekent blijft de prijs en je kan toch alles veranderen. De materialen worden je niet voorgesteld. Uitleg kost precies moeite. Tenslotte zeer duur. Zware teleurstelling Donald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid