facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dovy Keukens

Dovy Keukens
Adres: Waterloosesteenweg 246 a, 1640 Brussel (stad)
Telefoonnummer: +3223803085
Stad: Sint Gillis
Route: Waterloosesteenweg 246 a
Postcode: 1640


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Landelijke keukens Dovy, Dovy Keukens materiaal, Dovy keukens afspraak, Dovy Keukens plaatsing, Dovy Keukens toestellen, Dovy Keukens algemene voorwaarden, Keuken ontwerpen Dovy, Dovy Keukens reclame 2023
Recensies
Vakkundig genegeerd door 3 onbeleefde/ arrogante verkopers. We zijn nochtans op zoek naar een keuken, en erg geïnteresseerd in Dovy. Maar in het filiaal van St- Genesius Rode komen we niet terug. Compleet gebrek aan elementaire beleefdheid.
Zéér onprofessioneel. Totaal genegeerd geweest door de 3 verkopers. Zelfs geen goedendag gekregen. Meer als 15 min gewacht in de showroom. Niemand dat ons is komen opzoeken en komen navragen of we geholpen wouden worden. Nochtans afspraak genomen! Potentiële klant verloren..
Een zeer aangename ervaring. De verkoper heeft werkelijk zijn tijd genomen, en was zeer vriendelijk. Dus over deze vestiging geen slecht woord. Over het concept Dovy heb ik daarentegen wel mijn twijfels. In de reclame op TV zegt Donald; zoek je iets speciaals kom dan bij ons. Wij zoeken een witte keuken met zichtbare houtstructuur, hebben ze niet in hun gamma en kunnen het ook niet leveren, stellen dus een bruine keuken voor. Deze was ontzettend duur en je krijgt veel korting, maar als je de toestellen met korting ergens anders aankoopt doe je nog voordeel t.o.v. de Dovy offerte met gratis toestellen. Iemand moet tenslotte al die reclame betalen.
Een beetje uitleg weesten opdoen over eventueel een nieuw keuken,prachtige uitleg gekregen van Mr.Rik goede verkoper,interieuradviseurSteeds koffie aangeboden gekregen met melk en suiker en koekske,zelfs met cakeheeft 3x veel tijd genomen,waarbij we beslist hebben onze 2de keuken er te kopen, hebben veel "bis-beurs" korting gekregen,alsook korting wegens een 2de keuken-aankoop op 20 jaarook afwasmachine met lift en inductie kookplaat was gratis plus kookpannen-set,keukenmateriaal-Bergoff allerhande gratis mede gekregen+_300 €alvorens er iets geplaatst isalle kastdeuren zijn 24 mm i.p.v.18mm zonder meer prijs,voormij zijn prijs waardig-zeer sterk materiaal alles in hoogwaardig laminaat en slijtvast en waar het bij andere melamine is en veel rapper slijt,jammer genoeg
Verkoper was een rasechte Vlaming die veel uitleg gaf. Heel vriendelijk. Onze offerte gekregen. Spijtig genoeg is de keuken die we uitgekozen hebben peperduur.
Bof, ik heb er mijn gerief niet gevonden.
Vriendelijk en behulpzaam personeel met veel vakkennis.
Ze breken de concurrenten en ze zijn duur
het gekende Dovy concept
Na marktonderzoek en verschillende offertes hebben we gekozen voor Dovy Rhode St Genèse, enerzijds en vooral voor de kwaliteit van de materialen, de prijs-kwaliteitverhouding, maar ook het uitstekende werk van Cyrille Soen, die ik van harte aanbeveel voor zijn professionaliteit, zijn advies, zijn nazorg en zijn medeleven. Onze nieuwe complete keuken met AEG toestellen is nu geplaatst en afgewerkt en we zijn heel blij met onze keuze!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid