facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Double-U Service

Double-U Service

Info

Fast, Reliable & Just-in-time!

Geschiedenis

Double-U Service is in januari 2008 opgericht vanuit de passie voor logistieke dienstverlening. Na 10 jaar ervaring in zowel financieel, personeels- als logistiek advies, willen wij graag voor u deze theorie correct en adequaat in de praktijk omzetten. Just-in-time is voor ons het basisbeginsel.



"Double-U Service is een transportbedrijf, opgericht in 2008, dat zich focust op sneltransport, just-in-time! Door ons divers wagenpark is het mogelijk om snel en efficiënt uw producten binnen heel Europa te transporteren.Wij zijn ontstaan uit de passie voor logistieke dienstverlening. Daarnaast hebben wij 10 jaar ervaring in financieel, personeels- en logistiek advies. Deze ervaring passen we graag ook in de praktijk toe."
Adres: Polsstraat 41, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: +32474683212
Stad: Neerpelt
Route: Polsstraat 41
Postcode: 3910


Recensies
Al meerdere malen gebruik gemaakt van Double-U service. Zeer vriendelijk, snel en professioneel contact, snelle en correcte uitvoering van de opdrachten, uitgebreid wagenpark, schappelijk tarief, zeer meedenkend,.... Echt een aanrader!!!
Snel geladen en op tijd op locatie geleverd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid