facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorpshuis De Leeuw Sint-Amands

Dorpshuis De Leeuw Sint-Amands

Geschiedenis

Welkom in Café Dorpshuis De Leeuw te Sint-Amands. Dit café is opgericht circa 1895 ten behoeve van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia (de eerste muziekvereniging in de streek).
Sinds 01/01/2016 zijn wij de fiere uitbaters en gaan wij volledig voor dit nieuwe avontuur. Wij willen in eerste plaats van dit café een plaats maken waar de Sint-Amandsenaren en de verenigingen zich thuis voelen. Uiteraard is iedereen hier welkom!
Wij gaan voor service en kwaliteit omringd door een leuke sfeer. Gezellig een glas drinken of zin in een verse huisbereide snack? Wij serveren het allemaal met veel liefde!
Zin in een spelletje? Vraag gerust de kaarten, pitjesbak, schaakbord of speel een spelletje darts.
Maandelijks organiseren wij een leuk evenement of thema-avond. Suggesties zijn altijd welkom! Blijf op de hoogte via onze website of onze Facebookpagina.
Wij kunnen jullie ook 2 zalen ter beschikking stellen. Een grote zaal (150p) en een ontmoetingsruimte (40p). Vraag vrijblijvend informatie.
En in de zomer kan je genieten van het zonnetje op ons terras!

Adres: E. Verhaerenstraat 71, 2890 Sint-Amands
Telefoonnummer: 0472/294797
Stad: Sint-Amands
Route: E. Verhaerenstraat 71
Postcode: 2890



op zoek naar gerelateerd: Feestzaal Sint-Amands, Personeelsdienst Puurs-Sint-Amands, Webshop Puurs-Sint-Amands be, Feestzaal De Leeuw, St Amands, Gemeenteraad Puurs-Sint-Amands, De Baronie Oppuurs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe-zaal Plaza Sint-Amands Cafe-zaal Plaza Sint-Amands 400 meter Vriendelijke cafebazen die hun enorm inzetten om hun klanten tevreden te stellen. Je ...
De Waggel De Waggel 1 km Leuke kroeg gezellige sfeer en fijne vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid