facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorp Vier

Dorp Vier

Info

Wij zijn Tim Swiers (25) & Ilan Van Vaerenberg (24).

Restaurant Dorp Vier is een gastronomisch restaurant, waar we altijd een beleving willen brengen aan tafel. We gaan volop voor onze eigen visie.

Adres: Dorp 4 , Lille 2275, BE
Telefoonnummer: 014 71 72 03
eb.reivprod@ofni
Stad: Lille
Route: Dorp 4
Postcode: 2275


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 18:00-21:00
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 18:00-21:00
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 18:00-21:00
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant dorp vier 2275 lille, dorp 4 poederlee menu, dorp vier tripadvisor, restaurant dorp vier lille, dorp vier gault millau, ferm poederlee, dorp vier lille, brasserie ferm poederlee
Recensies
Rustige sfeer en enorm lekker eten. Een aanrader! Top!
Lekker eten. Toffe bediening. En dat in Peujel city! Hier zijn geen filters nodig - check de foto's ;-
De menu gekozen, zeer verrassende gerechten, prima smaken, Topchef en zeer vriendelijke bediening! Een aanrader!
Heerlijk gegeten, vlotte bediening. We hadden een verjaardagsmenu naar aanleiding van hun.... Jarig bestaan, een waslijst aan originele kleine gerechtjes die uiteindelijk samen net voldoende waren, minder moest het echt niet zijn! Enige minpunt zijn de kadertjes aan de muur, die staan in schril contrast met de rest van het mooie interieur.
Dit was echt geweldig, een avondje uit om duimen en vingers af te likken, vriendelijke bediening, verrassende gerechten, en leuke wijnen. Fijn ook dat ze aandacht voor streekproducten hebben, we dronken Viswijf van Brouwerij Vissenberg uit Nijlen als apero en dat smaakte naar meer!! We hebben er echt van genoten en zullen zeker teruggaan. Enige nadeel is dat het kader nog niet zo goed zit als de gerechten, smaak , preentatie en bediening. Maar dat stoorde ons niet echt. TOP!!
Aan te bevelen op alle vlakken in het begin van hun carriere. De twee vrienden gaan het ver brengen.
Ben al op veel adresjes geweest en qua prijs-kwaliteit overtreft Dorp Vier ze allemaal. Goede, gezellige ontvangst en hoogstaand eten zonder dat je het hard voelt in je portemonnee. Een parel der Kempen.
Fijn en lekkere gerechten, mooi gepresenteerd en zeer aangenaam geserveerd. Een fijne avondbeleving. Top bediening. Om te herhalen!!!
Zeer vriendelijke bediening. Super lekker eten met een mooi verzorgde presentatie. Top restaurant
Zeer professioneel en gepassioneerd duo hier aan het werk. Dit weerspiegeld zich duidelijk in het bord waar men uitsluitend het beste wil brengen. Wij komen nog zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid