facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorp 49

Dorp 49
"Dorp 49 serveert de Frans Belgische keuken met moderne toetsen. In het restaurant kan je genieten van ons gekende maandmenu in 3 of 4 gangen. Op weekdagen voorzien we een 2 gangen weeklunch. Verder kan je genieten van à la carte gerechten, heerlijke aperitieven en verfijnde wijnen. In de zomer kan je heerlijk tafelen in onze tuin.Het enthousiasmerende zaalteam bestaande uit Wesley en Nathan verwelkomen jullie graag met een heerlijk aperitief en selecteren schitterende wijnen. De jonge en ambitieuze chef-koks Jesse en Sander zorgen voor een culinaire topervaring.Daarnaast kan je bij Dorp 49 ook terecht voor je feesten, seminaries, andere gelegenheden, ... Deze worden door ons steeds tot in de puntjes verzorgd."
Adres: Kalkendorp 49 , Laarne 9270, BE
Telefoonnummer: 09 326 07 43
Stad: Laarne
Route: Kalkendorp 49
Postcode: 9270


Openingstijden

Woensdag: 12:00-21:30
Donderdag: 12:00-21:30
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 18:00-22:00
Zondag: 12:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: dorp 49 kerstmenu, restaurant kalken, resto dorp 49 kalken, de pastorij kalken, restaurant t dorp 49 kalken, dorp 56 maandmenu, valentijnsmenu dorp 49, eethuis kalken
Recensies
Het was een waar festijn voor de smaakpapillen en evenzeer voor de ogen. Een culinair pareltje. Ook de bediening en de bereidheid om sommige gerechten aan te passen aan individuele smaken vormde geen enkel probleem. Toppertje.
Goed ontvangst. Lekker eten. Zeer begaan met aanpassingen menu voor allergieën.
Zeer veel fouten in de keuken, kleine tegemoetkoming. Andere keren altijd superlekker en dik in orde.
Spijtig dat er maar 5 sterren staan het mochten er voor ons 10 zijn. Wat een zalige avond , super gezellig, subliem van eten van aan de amuses tot en met de dessert gewoon top. En de espuma van crème brûlée waaw. Mevr die ons tafel bediende vertelde ons dat de chefs 21 en 22 jaar oud zijn awel chapeau. Zeker voor herhaling vatbaar als 2 ervaren horecamensen kunnen we zeggen prijs kwaliteit top. Doe zo verder en tot binnenkort
Heel lekker eten en goede en vriendelijke bediening. Gewoon TOP
Een gezellig, modern en goed-ogend restaurant. Spijtig van de lange wachttijden tot 1 uur terwijl het restaurant nog niet voor de helft gevuld was. Het eten is er zeer lekker. De porties zijn goed in verhouding met wat een gemiddelde persoon kan eten alleen een beetje prijzig. Voor de rest een echte aanrader voor als je eens geen zin hebt om te koken!
Al enkele keren geweest en keer op keer wisten ze me te verassen met een prachtig menu. De bediening loopt vlot en zeer vriendelijk, professioneel en toch is het als een beetje thuiskomen. Er hangt een familiale sfeer. Een echte aanrader voor wie van lekker eten houd.
Om half zeven toegekomen, een amuze en voorgerecht het werd reeds negen uur en nog steeds geen hoofdgerecht gezien! Jammer keken er zo naar uit maar hebben het daar dan bij gelaten...een tegemoetkoming werd later via mail verstuurd waarvoor dank.
Lekker eten, aangename bediening, goede sfeer. Een aanrader.
Eerste keer geweest, en zeker een aanrader. Wij vonden de maandmenu zeer lekker. Dat we voor aangepaste bieren ipv wijn konden kiezen, vonden we ook positief. Wij vonden de porties zeer royaal, zeker als je de 4 gangen van de maandmenu neemt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid