facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dooremont Johan & Zn BVBA

Info

Voor al je vloer en tegelwerken kan je bij ons terecht. Ook als je uw badkamer volledig wil renoveren staan wij paraat.

Geschiedenis

Dooremont Johan en zoon is een klein tegelzetbedrijf, dat gespecialiseerd is in het verwerken van wandtegels, vloertegels en mozaïek.

Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring, daardoor heeft het een brede kennis van het vak en de nodige materialen zodat er altijd een juiste materiaalkeuze wordt gemaakt bij het verwerken van uw tegels.
Speciale opleidingen werden gevolgd, wij zijn dan ook gediplomeerd mozaïek plaatsers van Bisazza en gediplomeerd plaatsers van Lux Elements en Schlütter Systems.

Speciaal voor particulieren kunnen wij in samenwerking met vakkundige bedrijven uw badkamer volledig renoveren, zodat u maar één aanspreekspunt nodig hebt.

Inloopdouches en Lux concept behoren tevens tot de mogelijkheden.

Ons familiebedrijf staat garant voor het beste resultaat, kwaliteit en service.

Voor meer informatie mail, bel of fax.

Tot binnenkort?
Johan



"Dooremont Johan en zonen is een klein tegelzetbedrijf, dat gespecialiseerd is in het verwerken van wandtegels, vloertegels en mozaïek.Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring, daardoor heeft het een brede kennis van het vak en de nodige materialen zodat er altijd een juiste materiaalkeuze wordt gemaakt bij het verwerken van uw tegels.Speciaal voor particulieren kunnen wij in samenwerking met vakkundige bedrijven uw badkamer volledig renoveren, zodat u maar één aanspreekspunt nodig hebt.Inloopdouches en Lux concept behoren tevens tot de mogelijkheden.Ons familiebedrijf staat garant voor het beste resultaat, kwaliteit en service.Voor meer informatie mail of bel ons!Tot binnenkortJohan en Zonen"
Adres: Bredeweg 65, 9320 Nieuwerkerken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0475/37.34.58
Stad: Nieuwerkerken
Route: Bredeweg 65
Postcode: 9320


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 15:00

Recensies
Perfect, klasse, prof. Tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid