facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doopsuiker Van den Brande

Doopsuiker Van den Brande

Info

Doopsuiker Van den Brande - Emblem (Ranst)/Lier
One Stop Shop voor doopsuiker en geboortekaartjes. Unieke In house print service. Al 40 jaar toonaangevend in doopsuiker, communie en huwelijksbedankjes

Geschiedenis


Doopsuiker Van den Brande is al meer dan 40 jaar een toonaangevende speciaalzaak in doopsuiker en andere attenties ter gelegenheid van geboorte, communie of huwelijk.

Ondertussen ontvangen wij jonge ouders voor wie hun eigen suikerboontjes destijds bij ons werden gekocht, en daar zijn wij fier op.

Dat vertrouwen hebben we verdiend door een compromisloos streven naar perfectie, voor elk doosje, voor elke bestelling. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame.

Ondertussen is het aangebod uitgebreid met een unieke geboortekaartjes service. Net zoals vele andere doopsuikerwinkels bieden wij U geboortekaartjes aan. Het verschil met vele andere aanbieders is dat wij ze ook zelf drukken, waardoor wij ook voor uw drukwerk bijzonder snel kunnen reageren. Binnen de 4 uur zijn uw kaartjes gedrukt, ook op zaterdag.



"Stijlvolle bedankjes en gelegenheidsdrukwerk voor alle mijlpalen in een mensenleven : Geboorte, Huwelijk, Communie, Jubileums, verjaardag, of de start van uw nieuwe zaak.Al meer dan 50 jaar staan we garant voor een onberispelijke en onovertroffen service, maar ook wanneer U zelf uw bedankjes in mekaar knutselt kan U bij ons terecht.Geboortekaartjes worden binnen de 4 werkuren na melding gedrukt en dit 6 dagen op 7, het hele jaar doorIn onze ruime stenen winkel vindt U op een oppervlakte van 150m² tientallen voorbeeldpresentaties, maar natuurlijk kan U ook online bestellen in onze webwinkel.Verder kiest U uit alle grote collecties of gaat U voor een volledig thema op maat !Check us out !"
Adres: Ranstsesteenweg 58, 2520 Ranst
Telefoonnummer: +32/3 480.19.13
Stad: Ranst
Route: Ranstsesteenweg 58
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Suikerbonen carrefour, Suikerbonen Kapellen, Doopsuiker kleedjes, Zelf doopsuiker maken, Suikerbonen Genk, Doopsuiker Hasselt, Doopsuiker regio Puurs, Doopsuiker alternatieven
Recensies
We werden onthaald en geholpen door een super lieve vrouw die samen met ons mee op zoek ging naar de ideale oplossing. Zelfs na sluitingstijd bleef zij ons even vriendelijk helpen, zonder ons het gevoel te geven dat we weg moesten gaan. Zeer mooie collectie doopsuiker, snoep en chocolade!
We bestellen hier elk jaar onze sinterklaaspakketjes en zijn super tevreden van het assortiment en de service!
Snelle service, de geboortekaartjes waren twee uur nadat we de info doorgegeven hadden klaar. Goede uitleg en behulpzaam.
Alles zeer vlot verlopen. De gegevens doorgebeld en na een uurtje mochten we de kaartjes al ophalen!
Heel vriendelijk en geduldig. Top
Goede service en Open-minded!
Gezellige doopsuikerwinkel met supervriendelijk personeel
Lekkere Doopsuiker en Chocolade!
Vriendelijke service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid