facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Donuttello

Donuttello

Info

Donuttello verbreekt de dagelijkse sleur door donuts met verrassende toppings te verkopen. Want hoe meer donuts, hoe meer vrede.



"Bij Donuttello vind je de lekkerste Gourmet Donuts van België! Originele toppings zoals pistache of Lotus Speculoos, en gevulde donuts zoals je ze nergens anders vindt zoals gevuld met rijstpap."
Adres: Beddenstraat 2, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 0489174271
Stad: Antwerp
Route: Beddenstraat 2
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: donuttello prijs, donuttello smaken, donuttello prijzen, donuttello gent openingsuren, donuttello gent, donuttello sint niklaas, donuttello mechelen, donuttello beveren
Recensies
Fantastisch mega verse en lekkere donuts heel de familie was content Had er 9 besteld echt zijn geld waard ! Vooral speculoos is een aanrader als je er fan van bent
Heerlijke donuts en goede communicatie mbt levering. Tip: Als je deze donuts cadeau doet, dan zou het fijn zijn om online de mogelijkheid te hebben er een persoonlijke boodschap bij te kunnen zetten.
Heel jammer dat ze in Leuven enkel een pop-up hadden want dit zijn echt super lekkere donuts. For sure de beste die ik heb gegeten en ben blij dat ik ze nog online kan bestellen Daarnaast zijn de bezorgers altijd super vriendelijk!
Lekkere, heel vullende donuts. Ik had drie per persoon gerekend voor een feestje en iedereen had genoeg met één of twee. Fijn dan hebben we er over voor morgen. Netjes op tijd geleverd ook.
Gisteren voor de eerste keer langs gegaan. Meteen een doos van 6 gekocht! Een voor een heerlijk. Mijn favoriet was de Snickers heaven! Die pinda's mmmmm. Ook de verassingen in de gevulde donuts zijn zalig. Perfecte donut textuur, net niet teveel vulling, geen te dikke laag glazuur en super crunchy toppings! Aanrader voor iedereen. Enkel interieur is wat basic in vergelijking met de producten, maar daar kwamen we niet voor
Ik heb een doos van 9 donuts besteld. Ik heb niets te zeggen op de smaak - ze waren zeer lekker! Helaas is er wel wat misgelopen met de levering. De levering gebeurde een dag na de afgesproken leverdatum. Omdat ik mijn nummer verkeerd heb doorgegeven heb ik geen melding ontvangen. Ze konden me ook een seintje geven via e-mail. Uiteindelijk toch in contact gekomen en ze lieten me weten dat ze het goed zouden maken door 1 extra donut te geven. Maar dat gebeurde toch niet. Voor mijn part hoefden ze geen extra donut te geven, maar als je dat belooft, dan geef je een bepaalde hoop en eens dat niet wordt volbracht, kan dat weer een schepje bovenop de teleurstelling doen. De levertijd ligt tussen 9u 's morgens en 7u 's avonds, wat erg lang is. Zou beter zijn als er een kortere tijdspanne gegeven zou kunnen worden. Als laatst heb ik ook gemerkt dat er twee van de negen donuts niet waren wat ik had gekozen. Ik had pistache en cappuccino gekozen, maar in de plaats kreeg ik karamel wat ik echt niet graag eet en speculoos. Dat is echt niet oké. Ik hoop dat deze feedback gezien zou kunnen worden als constructieve kritiek en daar iets mee zal gedaan worden :
Ze zien er niet alleen mooi uit... ze smaken ook nog eens overheerlijk.
Overheerlijk, met voorsprong de beste die we al gegeten hebben! Er was helaas wel één verkeerde donut van 18 bij onze bestelling, maar gezien de levering op oudjaar was kunnen we dit begrijpen in de drukte. De 'verkeerde' donut smaakte ook heel goed.
De Halloweenbox besteld en hoewel de donuts heel lekker zijn toch 2 puntjes die minder zijn. Bij de Halloweenbox kan je niet kiezen of je gevulde donuts wil hebben of niet wat toch jammer is aangezien we de gevulde niet zo lekker vinden. Er werd geen overzicht van het uur van levering gegeven waardoor we te raden hadden wanneer ze zouden komen.
Zeer mooi en ontzettend lekker ! Een eyecatcher en meerwaarde voor pakjesavond ! Wel jammer het meisje in de beddenstraat had geen idee welke smaken het waren als ik er naar vroeg, toch wel vreemd dat je dat niet weet als verkoopster ? Ze was ook ergggggg langzaam.. Bestelde donuts en kreeg er Ipv 6 maar 4 stuks en 2 boules de berlin bij.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Donuttello.

Antwerp donutwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Beddenstraat 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Donuttello adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Donuttello. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Donuttello delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tasty Donuts & Coffee Antwerpen Tasty Donuts & Coffee Antwerpen 283 meter Coffee I Donuts I Snacks I Frappé I Smoothies I & more
The Donut Whole Antwerpen The Donut Whole Antwerpen 657 meter Wij zijn een fictieve onderneming dat zich specialiseert in het maken en decoreren va...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid