facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Donum

Donum
"Donum bevindt zich in een van de mooiste historische gebouwen van Antwerpen, de voormalige Nationale Bank van België.Op het gelijkvloers, op een oppervlakte van 1500m2 vindt u een belevingsruimte vol interieurinspiratie."
Adres: Otto Veniusstraat 9 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 234 95 10
Stad: Antwerpen
Route: Otto Veniusstraat 9
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: donum online, donum hasselt sluit, donum solden, donum antwerpen, donum soldenlijst, donum decoratie, donum hasselt uitverkoop, donum hasselt stopt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AWG AWG 839 meter
Pinkeye Pinkeye 1 km Thomas Van Meerwijk hel graag meedoen mag dat Thomas Van Meerwijk 19 jaar
META architectuurbureau META architectuurbureau 1 km www.meta.be
La Garnerie La Garnerie 1 km Een niet-zo-typische review. Hoewel ik niet in de hoedanigheid als klant bij La Garne...
Kaai Design Kaai Design 2 km Vriendelijke ontvangst, meubelen van extremis snel gelost
Stramien Stramien 2 km Super bureau, wel regelmatig veel personeel ziek. Persoonlijke ontwikkeling voor pers...
Recensies
Niemand van het personeel heeft aandacht voor de klant in de winkel. Je wordt er niet aangesproken en lijken allemaal ongeïnteresseerd rond te dwalen in de winkel! Dat zou je niet mogen verwachten van een dure meubelwinkel!!!
Altijd inspirerend om langs te gaan.
Prachtige interieur winkel , gevestigd in een gebouw dat tot de verbeelding spreekt. Heel mooie collectie van befaamde ontwerpers. Personeel is top. Ze geven u de gewenste informatie en weten duidelijk waarover ze praten.
Wie wist dat Donum verhuisd is naar het 'oude' Nationale Bank gebouw. Een verborgen parel ...gewoon binnenwandelen is al de moeite waard. High end merken zoals Missoni zijn hier te zien. Heel leuk zijn de kamers in de oude kluizen. Hoe fantastisch om te zien dat deze gebouwen een herbestemming krijgen. We kunnen niet wachten op een verdere uitbreiding van klasse zaken. Misschien met een goede koffieshop of restaurant. Proficiat Donum !
Een tijdje geleden geweest om gewoon rond te kijken en werd heel de tijd door een verkoper achtervolgd best eng . Ik ben op den duur , maar naar buiten gegaan voelde mij niet op mijn gemak Zo is het niet prettig winkelen daar .
Kom al sinds mijn jeugd in de Domum winkels in Antwerpen. Eerst alleen om te kijken en inspiratie opdoen, nu af en toe wat kopen. Prachtig nieuw pand, hoop op genoeg toeloop op de nieuwe locatie want dit is de mooiste interieur winkel die ik ken / dat verdient het.
Heel jammer dat jonge mensen worden buiten gekeken, zij zijn immers jullie klanten voor de toekomst. Van zodra mijn dochter binnenkwam werd ze achtervolgd door een verkoper, toen bleek dat ze het product dat ze zocht niet hadden werd ze net niet verzocht de winkel te verlaten.
Van Galerij de Ware Vrienden, Heideland, de oude post in Hasselt, het klooster in hopland, daarna het 'ziekenhuis' in Kipdorp, is het nu een onderdeel van de Nationale Bank re Antwerpen. Heel mooi gerenoveerd. Waaw. De collecties die gevolgd wirden zijn wat verandert, het doelpubliek denk ik ook. Maar een hele mooie winkel om te kijken, te dromen.. En je kan echt een bankkluis in. Zeer vriendelijke, niet opdringerige, behulpzame bediening.
Donum staat er vandaag. Prettige koopervaring. Ging binnen om eens te kijken, kom buiten met een salontafeltje. Not even feeling bad about it. Kocht ooit alles bij Balo. Heb een fijne nieuwe samenwerking gevonden bij Donum. Aanrader. Warme mensen.
Op verkenning geweest in de gloednieuwe showroom van Donum. Interessant om de voormalige Nationalebank terug van binnen te zien. Wat een uitgebreid aanbod aan meubelen en andere design zaken. Ook die kluizen staan er vol van. Voor foto's zie mijn blog jemami.blogspot.com
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid