facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dono-Phone

Dono-Phone

Info

ACHAT-VENTE IPHONE, MACBOOK, IMAC ET SMARTPHONE.

REPARATIONS IPHONE, IPAD ET SMARTPHONE TOUTES MARQUES

VENEZ DÉCOUVRIR NOS OFFRES EXCEPTIONNELLES.

Geschiedenis

Dono-Phone est un petit magasin spécialisé dans les appareils Apple.

Vente et achat de Smartphone, Ordinateur et Tablettes Apple.

Nous effectuons également des réparations sur les iPhones, iPad et iPod.

Nous sommes situé à Etalle en province de Luxembourg.

Nous vendons également différents accessoires, (coques, chargeurs, etc..) pour votre Smartphone, ordinateur et tablettes.

TVA BE 0695319160



"Atelier de réparation et vente de smartphones et tablettes.Réparation en 1HService, garantie et qualitéTechnicien qualifié"
Adres: Rue Fernand Neuray 9, 6740 Étalle
Telefoonnummer: 32499150352
Stad: Étalle
Route: Rue Fernand Neuray 9
Postcode: 6740


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Réparation téléphone Virton, Réparation iPhone Arlon, Phone Repair, Mobil Repair
Recensies
dienst 0. Vanaf 1 is het niet meer hetzelfde adres. Vanaf 2 aangekomen op het nieuwe adres ontdek je het nieuwe rooster. Opent om 11.00 uur niet om 10.00 uur. Vanaf 3 uur is er niemand in de winkel, ik heb 20 minuten gewacht, niemand, zelfs geen poster om te waarschuwen voor de afwezigheid of een deurbel, niets. Kom niet zeggen dat je moet bellen voordat je komt, mijn telefoon is kapot, dat is een beetje de reden van mijn komst.
Hartelijk dank voor dit geweldige werk op mijn smartphone Donovan Jacques, Dono-Phone, eerlijk gezegd bovenaan, en deze supersnelle doorlooptijd, ik zal je zeker aanbevelen!
18 rue Bouvreuil 6740 Etalle 1 straatbezoek, glimlachend, service bovenaan. Waar voor je geld.
Snel en efficiënt. Ik ging blij weg?
Ik ging die dag zonder afspraak en werd heel goed ontvangen en geadviseerd. Verandering van mijn externe bescherming door een stijve schaal en ook van de harsfilm. Bedankt en tot snel
Onnodig te zeggen dat het echt geweldig is. Ik raad aan. Naast dat hij goed is in wat hij doet, luistert hij naar klanten. Moge de toekomst u welvaart verschuldigd zijn.
Er zijn niet genoeg sterren om het werk van deze heer echt te erkennen Ik heb van de ene op de andere dag een Samsung A 52-abonnement kopen met proximus geen mogelijkheid om het aan te zetten Ik ging naar de after-sales service bij proximus, maar het duurde 15 dagen en het wist al onze gegevens. Echt niet de beste formule voor mij, dus nam ik contact op met Donnophone die me pas een echt betaalbare prijs aanbood nadat het probleem was verholpen. Hij bood aan om het terug te brengen. Het probleem was veel ernstiger dan de simpele batterij. als ik het goed begrepen heb. uren geleden was mijn Samsung echt dood. Ik geloofde er niet meer in en toch wist hij het voor mij nieuw leven in te blazen! hij heeft verschillende onderdelen vervangen en ik heb niets extra betaald omdat hij garantie geeft na de eerste reparatie. Ik heb hem twee keer teruggebracht en mijn Samsung werkt perfect Donophone deze serieuze competente service voor een echt betaalbare en toegankelijke prijs. Ik raad het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar echt kwaliteitswerk.
Top reparatie. Snel, serieus, secuur en ook nog eens heel vriendelijk Ik raad 100/100 aan.
Voor het eerst dat ik een specialist vind om mijn mobiele telefoon te repareren die me snel netjes werk heeft geleverd tegen een zeer redelijke prijs bedankt Dono-Phone
Beschikbaarheid, dienst na verkoop, dono phone biedt een oplossing voor uw smartphoneproblemen, met professionaliteit en ernst. Ik ging er twee keer heen voor mijn telefoon en hij kon me helpen en zelfs een telefoon lenen toen ik mijn smartphone moest achterlaten voor een langere reparatie. Ga het bekijken voordat je je defecte telefoon vervangt, het kost je minder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid