facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DONNA Margherita Appels

DONNA Margherita Appels
""Vespa Streetfood : Restaurant. Zoals onze naam al laat vermoeden, hebben we ons uit liefde voor lekkere streetfood gespecialiseerd in heerlijke gerechten. Ondertussen hebben we ons verdiept in trendy Streetfood & bieden onze gasten heerlijke Deluxe Burgers, Gourmet Frites, heerlijke Wraps, salades, pizza’s..."
Adres: Zandstraat 69, 9200 Appels, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 3252460466
Stad: Appels
Route: Zandstraat 69
Postcode: 9200


Recensies
Super! De beste pizza's uit de buurt. Echt lekker en niet zo zwaar als de meer commerciële, ingrediënten zijn vers en dat proef je Burgers en pastas zijn ook heel heel lekker! Al de halve menu besteld Bezorging in Appels ook steeds heel snel, en super vriendelijk. Aanrader!
Pizza diavola zou volgens de beschrijving met pikante salami zijn. Helaas geen pikante salami maar gewoon hotsauce of iets dergelijks over gegoten. Té veel dus echt niet te eten én 56min moeten wachten op een bestelling minder dan 5min rijden.
Verbaasd over de kwaliteit. Echt heerlijk. Enkele opmerkingen: Bij iets vergeten bij de bestelling, belden ze zelf en werd dit onmiddelijk rechtgezet. Da's pas service! Langs de andere kant al eens een haar uit mijn potje pasta moeten halen 't was een zwart, en de tomatensaus is wel wat te zoet op bolo. Buiten die kleine opmerkingen echt een enorm tevreden klant en ik hoop dat ze nog lang mogen mogen en nog veel kunnen kunnen.
Net de pasta geleverd gekregen. Er zat gewoon geen saus op... Bij het contacteren per telefoon is de nummer zelfs niet beschikbaar. Op de website ook geen contactformulier. Ik geef nog één ster als voordeel van de twijfel en omdat het moet, maar ik had strenger moeten zijn. Hopelijk volgende keer beter...
Aanrader! Vers en lekkere pizza … in steenoven gebakken
Zowel de pizza’s als de pasta’s zijn echt ge-wel-dig! Pasta tomaat-mascarpone met kipblokjes is écht een aanrader Bezorging ook steeds mooi op tijd en super vriendelijk personeel!
Heeeeeeerlijke pizza. Geweldig lekker. Daar eten is super gezellig. Een prachtige pizza oven zorgt voor gezellige warmte en een heerlijke geur waarvan je maagje begint te knorren. Heel proper. Vriendelijke mensen.Eten: 5/5
Ze begonnen iets te veranderen, voordat het lekker was nu Minder, En de Hygiëne Er is te veel vuil, vooral in de buurt van de sauzen.... Er kan iemand gestuurd worden om te zien!!!
Super oprecht vriendelijke bediening en heel lekker eten. Bedankt aan het team van Vespa 22. We komen terug. Groetjes Glenn en OtiliaEten: 5/5
We haalden hier heel erg lekkere pizza's af. Ze worden in een echte houtskooloven gebakken en zijn bereid met verse producten. Beste pizza's in de omgeving aan een correcte prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid