facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doner-Kebab Pizzeria Kusadasi

"Grillhouse,Pizza,Pasta,Kebab,Aperitief,Koffie"
Adres: Sprinkelestraat 4 , Zutendaal 3690, BE
Telefoonnummer: 089 85 28 52
Stad: Zutendaal
Route: Sprinkelestraat 4
Postcode: 3690



op zoek naar gerelateerd: Afhaal Zutendaal, Zutendaal pizzeria, Frituur Zutendaal, Restaurant Zutendaal, Pizza Genk, La Perla Pizzeria menu, Brunch Zutendaal, Lunchen Zutendaal
Recensies
Een grote shoarma schotel genomen en een pizza. Heerlijk gegeten ,bij de shoarma zat wel veel groente wat ik niet verkeerd vond .Het is een mooie schone zaak met vriendelijke bediening. Mischien niet de goedkoopste maar wel erg goed.
Uitstekende service en echt grote porties. Als je vergelijkt met Nederlandse donerzaken denk je dat het ietwat prijzig is, maar als je de porties ziet dan begrijp je waarom. Porties zijn gigantisch. Service uitstekend en ook zeer smaakvol. Aanrader!
Op zaterdagavond binnen 45 minuten grote bestelling geleverd zonder fouten en goede communicatie. Pizza’s, vooral calzone, heel lekker. Had iets warmer gemogen, maar al met al prima!
Erg lekker, zeer snelle bediening, goed vlees, kip en verse groenten. Gezellige zaak en vriendelijk personeelEten: 5/5
Heerlijke schotels besteld en meegenomen. Rijkelijke maaltijd voor niet al teveel geld. Aardig personeel en een mooie ruime en schoon restaurant.
Eten besteld, kom daar kun je niet pinnen dus ff geld halen, eten al weer afgekoeld, frites slap sausjes besteld en betaald , zaten er niet bij, nee, echt niet lekker
Echt heerlijk gegeten. Heb er echt van genoten "kwaliteit gegarandeerd! Parkeren: Makkelijk parkeren
Zeer stinkende vlees. Na het eten 5 personen buikpijn. Salade is niet vers. Jullie geven jullie geld voor slechte voedsel.
Zeer lekker en heel vriendelijke ontvangst en bediening
Het eten was een 20 minuten later dan dat de takeaway website zei. Kan altijd gebeuren , in de opmerkingen gezet dat de baby sliep. De bezorger heeft hier zeker opgelet en rustig op de deur geklopt. Het eten was ook ontzettend lekker en een goede prijs / kwaliteit verhouding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid