facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Zonhoven

Domino's Pizza Zonhoven
Bekende bezorg-/afhaalketen met allerlei pizza's en andere (bij)gerechten.
Adres: Dorpsstraat 35, 3520 Zonhoven, België
Telefoonnummer: 089 33 95 00
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Zonhoven
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 35
Postcode: 3520


Openingstijden

maandag: 11:00–21:30
dinsdag: 11:00–21:30
woensdag: 11:00–21:30
donderdag: 11:00–21:30
vrijdag: 11:00–22:00
zaterdag: 11:00–22:00
zondag: 11:00–21:30

Recensies
Onaangename staff en hebben een smalle gegeven ipv de medium. Ik kom daar niet meer. Ik heb op ALLE pizza's en heb er enkele besteld, zo goed als geen champignons gekregen, wat is dan een Funghi??nnIk heb ook 2 pizza's niet de soort gekregen die werden besteld. Horrible plaats, yikes en ik ben een vrijgevige mens ‍nnEdit Ze zijn zelfs even dom als een steen. De keten antwoord dat de 'regular' anders is dan de 'medium'.. wow wie heeft hun aangeworven.
Al in verscheidene Domino's filialen een bestelling geplaatst voor ophaling. In Zonhoven werd ik toch het vriendelijkst ontvangen. Behulpzaam personeel en lekker eten. Wat moet een mens nog meer hebben!
Toppers, altijd prima op tijd. Heerlijke bereidingen!
Lekkerste pizza in Zonhoven,het was de eerste maar zeker niet de laatste. Super lekker
Ik heb 4 large pizza’s besteld. Hiervan waren er 3 aangebrand.. Na telefonisch contact met jullie werd er op een zeer onbeleefde manier gereageerd. Wat jammer dat er niet op een professionele manier tegemoet gekomen werd en klanten zo onbeleefd behandeld worden. Voor ons geen pizza van domino’s meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid