facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Wevelgem

Domino's Pizza Wevelgem
Bekende bezorg-/afhaalketen met allerlei pizza's en andere (bij)gerechten.
Adres: Grote Markt 5, 8560 Wevelgem, België
Telefoonnummer: 056 89 17 80
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Wevelgem
Route: Grote Markt
Huisnummer: 5
Postcode: 8560


Openingstijden

maandag: 11:00–22:00
dinsdag: 11:00–22:00
woensdag: 11:00–22:00
donderdag: 11:00–22:00
vrijdag: 11:00–23:00
zaterdag: 11:00–23:00
zondag: 11:00–22:00

Recensies
Pizza's met een voorgerecht besteld.nAlles online betaald. Een klein uurtje, kan ik nog inkomen.nKoerier komt toe, man van weinig woorden, vertrekt. Zie ik dat de bestelling incompleet is. We bellen onmiddellijk terug dat er iets niet bij is... Allereerst moeilijk telefonisch terug binnen te geraken.nPlots wel iemand en beloven terug de koerier te sturen met het ontbrekende deel.nUur later nog steeds niemand te zien. Nog proberen terug te bellen, geen antwoord meer.nPizzabodem thin crispy bevatte daarnaast niets van smaak...nOp dit tempo gaat domino's snel achteruit. En geen geld teruggezien of eten die achterkwam.nWe bestellen er niet meer.
Bestelling verkeerd en onvolledignhalf/half pizza besteld maar bij aankomst bleek het een gewone pizza te zijn met 1 van de gekozen 2 delen.nMoelleux zat er niet bij.nDessertbox onvolledig, daar zat er ook geen moelleux bij! Cinnasticks in de dessterbox is één grote grap, was gewoon een stuk deeg zonder iets van smaak.nTerug gebeld en de moelleuxs zouden achterkomen als de vervoerder terug in de winkel zou zijn, nooit iemand meer gezien. Zonde van het geld waarvoor we niets gekregen hebben!!!
Dit was de box die wij kregen. 5 frietjes en koude slecht gebakken kip...
Weigeren om bestelling op te nemen 10 minuten voor sluitingstijd, puur uit luiheid neem ik aan. Maar zoals ik al kan zien aan alle andere reviews is het niet vreemd dat dit gebeurd. Vooral de mindervalide vrouw die achter de kassa stond was erg onbeleefd.
Lauwe pizza, te laat geleverd, drank verkeerd, cheesybread vergeten, kan het nog erger ‍ foutjes zijn menselijk, maar dit is er toch echt over.nRider belooft de vergeten producten binnen 8 min te leveren, maar dat gebeurt natuurlijk niet! Geld in de vuilbak, we zullen wel niet eten. Is niet de eerste keer, nooit reactie, zelfs geen excuses, rechtzetting of geld terug als ze iets vergeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid