facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Schoten

Domino's Pizza Schoten

Info

Domino’s Pizza België is het grootste pizza bezorg en afhaal bedrijf in België. Haal je verse handgemaakte pizza op in de winkel. Of via dominos.be!



"Domino's Pizza est une chaîne de restauration à emporter ou à se faire livrer : pizzas, poulet et divers accompagnements."
Adres: Paalstraat 27, 2900 Schoten
Telefoonnummer: 038 08 61 98
Stad: Schoten
Route: Paalstraat 27
Postcode: 2900


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Dominos Schoten, Order id dominos, Dominos acties, Domino's Pizza Borsbeek, Beste Domino's Pizza, Domino's Pizza Overijse, Domino Pizza Eeklo, Domino's Pizza Ekeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Giorno Belgium Pizza Giorno Belgium 300 meter Zeer lekkere pizza’s en ook een heel ruime menu meer dan enkel en alleen pizza’s Pe...
PizzaNation PizzaNation 332 meter We zijn zeer blij dat Pizzanation het eten heeft verzorgd op ons trouwfeest. Jullie w...
Albero di Ulivo Albero di Ulivo 445 meter Heel lekker gegeten, eerst rauwe, gemarineerde zalm met zongedroogde kerstimaatjes en...
Pizza Hut Pizza Hut 3 km De service is erg goed, het personeel is vriendelijk en het eten is heerlijk, de Caes...
Pizza Service Antwerpen Bvba Pizza Service Antwerpen Bvba 5 km Echt niks van kwaliteit ,julie kunnen echt veel leren van pizza hut en domino', pizza...
Recensies
Slechtste pizza-ervaring ooit. Vooral de kassamedewerker met rood haar welke totaal ongeïnteresseerd is, arrogant, ronduit liegt tegen meerdere klanten, geld neemt uit de kassalade om zijn vriendjes zogezegd het 'teveel betaalde' terug te geven, etc. is reden genoeg om je geld terug te vragen en ergens anders te gaan eten. Vooral het totale gebrek aan management en iemand die de zaak leidt, laat alles vlot overvloeien in totale chaos. / 1u50min moeten wachten op 4 pizza's. Hierover 4x voorgelogen geweest. Het duurt nog "een kwartiertje". Bleek dat ze mijn bestelling gewoon kwijt waren na bijna 2u. En voor de duidelijkheid voor de eigenaar commentaar geeft onder deze review: Ik was niet alleen. Zeker 7 klanten hebben op een tijdspanne van 2 uur staan roepen, op de toog kloppen en hun geld teruggevraagd. Het enige wat een medewerker wist te zeggen was: "ik begrijp u, we hebben een foutje gemaakt". 1 foutje ok, 2 ook nog, 3 is pech, maar bij 7 'foutjes' op 2 uur spreken we incompetentie. Nooit nog bestel ik hier. Een regelrechte schande. Ik vind het persoonlijk vreemd dat deze zaak nog bestaat.
Pizza's waren goed. Vraag zeker je rekening en kijk ze na!!! Ik doe dit 1 keer niet en ze hebben mij een pizza te veel aangerekend en mee gegeven. Gevolg...pizza van 13.50euro om weg te gooien want tegen dat ik het thuis opmerkte was het te laat daar we meestal 4pizza's bestellen viel het me ook niet meteen op. Personeel mag ook beter gecontroleerd worden op het hygiëne.. Ik heb uiteindelijk gezegd dat ze bepaalde personen er op moesten wijzen hun mondmasker deftig op te zetten.
Amper een handvol wedges en deze waren dan nog koud ook. Burgerpizza besteld en nergens burgersaus te bespeuren zoals op de foto's van de website en niet te vergeten nog 1,5 euro energiebijdrage. Veel te duur voor wat het is.
Sintia gaat jullie sluiten...spytig want sfeer gaat juist de goede richting e beetje uit, ni opgeven teamplayer. Hot & Spicy mag een beetje meer chucken op. Grtjs het cantina-team#false#ID Speciale dieetwensen: Graag groentjes v e lokale ondernemer die aan permacultuur doet en respect heeft voor de mens/natuur. En duurzaamheid hoog in het vaandel draagt...na een tijd kan je zelfs voor de eerste keer een gezonde darmfloraa ontwikkelen.
Er kwam een jongen mijn bestelling leveren, alleen om dan te zien dat hij een stuk van mijn pizza had gegeten, gelukkig was hij een absolute knapperd dus alles super!
Heel vriendelijk personeel en lekkere pizza met verse ingediënten. Dank.Eten: 4/5
Ik vroeg mij eens af, er kwam een knappe jongen mijn bestelling leveren en op het ticketje stond dat hij nueva noemde. Zou ik zijn nummer kunnen krijgen?
Pizza werd heel snel gemaakt, en was heel lekker! Een dikke 5
De menukaart aan de toog is erg summier, veel minder dan de keuze online. Je kan toch niet verwachten dat je online moet kijken om binnen te eten? De pizza waren best OK, maar het 'restaurant' lijkt het een zootje: Er loopt wel een 5-6 mensen personeel rond maar niemand die ziet dat de afvalbak overvol is en het afval er bovenop gestapeld is. De tafels werden minstens de laatste uren niet schoongemaakt. Niet uitnodigend om binnen iets te eten, maar dat is wellicht de bedoeling.
Goed eten en vriendelijke leverancier Mohammed Arbej ! Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid