facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Marche-en-Famenne

Domino's Pizza Marche-en-Famenne
"Domino's Pizza est une chaîne de restauration à emporter ou à se faire livrer : pizzas, poulet et divers accompagnements."
Adres: Rue Notre Dame de Graces 1, 6900 Marche-en-Famenne
Telefoonnummer: 084 48 01 79
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Rue Notre Dame de Graces 1
Postcode: 6900



op zoek naar gerelateerd: dominos pizzas, cheeseburger pizza dominos, domino's pizza ixelles, grootte pizza domino's, maten domino's pizza, regular pizza domino's, pizza domino bilzen, pizza domino kortrijk menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domino's pizza Marche-en-Famenne Domino's pizza Marche-en-Famenne 0 meter Lekkere pizza's en goeie service!
Pizzéria Pidezza Pizzéria Pidezza 233 meter Beste pizzeria prijs/kwaliteit van Marche-en-Famenne. Vriendelijk, lekkere pizza’s di...
La bella notte La bella notte 3 km Fantastisch lekkere pizza's. kraakvers, riant belegd en zeer smaakvol. Ze waren op ti...
Recensies
We hebben 7 pizza's voor de deur gesteld om thuis op te eten. Bestellen ging redelijk eenvoudig. Op de verwachte levertijd naar binnen gegaan, maar toch nog en klein kwartiertje moeten wachten. We waren de eerste bestelling na openingstijd. Binnen een kwartier waren we thuis en hebben heerlijk genoten van de pizza's. Prima kwaliteit.
We hebben een bestelling geplaatst, we zijn nu langer dan 3 uur aan het wachten. Ze zijn ondertussen niet meer te bereiken. Eindstand geen eten en 210 euro afgerekend.. slechte zaak!!!!
Online bestelling gedaan om te leveren op adres en meteen melding gekregen dat dit binnen 1uur geleverd zou worden. Na 2,5u gebeld waar we heel onvriendelijk te horen kregen dat ze niet wisten wanneer ze zouden leveren. Conclusie, wel betaald maar nooit geleverd. Dit is zelf geen 1 ster waard.
Wij bestellen smiddags om om 7u pizza geleverd te krijgen, krijgen een bericht dat deze om 8u geleverd wordt. Vervolgens is er om 8u30 nog altijd geen levering en bellen wij om te horen dat dit om 10u pas geleverd wordt. Ons daar iets over laten weten was blijkbaar teveel gevraagd. Waardeloos!
Waardeloze service. Online besteld waarna we de melding krijgen dat alles rond 20:40 zou geleverd worden. Wanneer je dan om 21:00 belt met de vraag waar de levering blijft, krijg je als antwoord dat dit maar om 22:00 komt. De man aan de telefoon vond dit maar normaal en vond het zelf niet nodig zich hiervoor te excuseren. Dit is zelf geen 1 ster waard.
Pizza besteld voor 16 man om 8 uur. 3 uur later nog steeds geen pizza! Waardeloze zaak en service!
Echt een smeer lap ik vraag een pizza zonder tonijn ik ben daar alegische voor wat krijg ik tonijn geen geld terug niks geen andere pizza echt wat een stome pizzahut hier niet naar tow komen !
Het personeel is wel vriendelijk. Wachttijd voor 3 pizza's meer als 1 uur wachten voor dat wij ons eten krijgen.... bestelling aan tafel komen ze niet doen.
Heerlijke pizza's, vriendelijke bediening. Pizza's waren alleen nog niet klaar terwijl de app dit wel aan gaf. 10 min. moeten wachten, maar de kwaliteit van de pizza's maakte dit goed
Redelijk vuil vond ik zelf. De tafels waren niet afgeruimd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid