facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Brasschaat

Domino's Pizza Brasschaat
Bekende bezorg-/afhaalketen met allerlei pizza's en andere (bij)gerechten.
Adres: Bredabaan 242, 2930 Brasschaat, België
Telefoonnummer: 03 808 59 00
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan
Huisnummer: 242
Postcode: 2930


Openingstijden

maandag: 11:30–22:00
dinsdag: 11:30–22:00
woensdag: 11:30–22:00
donderdag: 11:30–22:00
vrijdag: 11:30–22:30
zaterdag: 11:30–22:30
zondag: 11:30–22:00

Recensies
Met volle tevredenheid geef ik Domino's Pizza Brasschaat vijf sterren. De kwaliteit van de pizza's, de snelheid van de bezorging en het vriendelijke personeel maken elke ervaring een genot. Een absolute aanrader!
Kijk uit bij het bestellen van een pizza bij domino’s.nZe lokken je online met een gratis pizza bij het bestellen van bv 2 pizza’s de derde gratis .nNIET dus je kan ze lekker allemaal betalen allerlei smoezen bij de levering.nnDe pizza zelf buiten wat deeg en heel pover beleg zou ik het liefst sterren in min geven dit nooit meer . Wat een zielige pizza’s zijn dat.
Super lekkere pizza, altijd super snelle levering en op en top vriendelijke service, perfect!
Pizza bestellen met extra toppings om geen hiervan te krijgen. Wat we wél kregen was een drets van vet en geen kaas. Wat deeg met tomaten saus dus. Eveneens portie frieten van €6,50 + toppings waarvan er eveneens geen bij waren betalen voor een 10 tal frietjes. Wat een triestige bedoening. Is ook de laatste keer dat we hier bestellen.
Via de app 2 xxl pizza’s besteld, aangekomen voor ophalen en blijkt dat 1 pizza verkeerd gemaakt iskan gebeuren.nIpv een nieuwe xxl heb ik 2 medium pizza’s genomen zonder extra te betalen.nWat wel vervelend is dat de pizza’s slecht worden gesneden en dat er bijna geen product te vinden is, op elk slice pizza 1 klein stukje kip, typisch Domino’s verkoop techniek! Buiten dit allemaal ook Crunchy Chicken gekocht4stuks voor €5,50, volledig uitgedroogd en geen 4 maar 3.5 stuks, dit is toch echt waardeloos!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid