facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's

Domino's

Geschiedenis

Pizzas à emporter et en livraison. Ouvert 7/7 - même tard le soir ! Pizza's om mee te nemen en thuisbezorgd. 7/7 open - zelfs laat 's avonds!



"Domino's Pizza est une chaîne de restauration à emporter ou à se faire livrer : pizzas, poulet et divers accompagnements."
Adres: Avenue de Jette 286 , Jette 1090, BE
Telefoonnummer: 02 425 06 55
Stad: Jette
Route: Avenue de Jette 286
Postcode: 1090



op zoek naar gerelateerd: domino's pizza, domino's vestigingen, domino's bestellen, domino spel, domino's menu, domino's limburg, coupon domino's, domino's prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peppermint Park Peppermint Park 76 meter Resto-Bar cuisine ouverte non-stop, 12h-22h00
Pizza Bento Pizza Bento 997 meter Super lekkere pizza's. De deeg is uitstekend, bellen en een kwartier kan je je pizza...
La Piazza La Piazza 1 km Heerlijk gegeten na een dagje Brussel met de kinderen. Formidabele rigatoni met zalm....
Recensies
Weinig waard. Te hard gebakken ingrediënten op de pizza, gevraagde aanpassingen niet gedaan en daardoor ook te veel betaald, bezorger die je nog niet eens aankijkt laat staan groet. Twee sterren voor de relatief snelle bezorging en mogelijkheid om een half/half-pizza samen te stellen.
Pizza besteld voor een gezellige avond. De order werd een uur te laat, in natte dozen en koud geleverd. Ook miste er een deel. Twee keer een klacht ingediend en geen reactie ontvangen. Dit was één keer en nooit weer. Ze zouden deze tent moeten sluiten, schandalig.
Pizza was goed, alleen geen duidelijkheid als je niet Franstalige bent. Acties op de reclame In de winkel komen niet overeen met normale acties of prijzen. Personeel was daar en tegen behulpzaam en gaf alsnog een goede prijs.
Snel geserveerd Vegetarische menuopties: Vegetarisch pizzas Speciale dieetwensen: Halal behalve varkensvlees
Bravo,correct vriendelijk en binnen afgesproken tijd!
Heeeel lang wachten, en dat zeggen ze niet op voorhand..
Goede pizza winkel en heel lekker......
Lang moeten wachten
Goede prijs kwaliteit
Vertaald door Google Bestelling geplaatst op de eerste dag van het jaar, 3 pizza's besteld met zeer slechte ingrediënten. Om de waarheid te zeggen, er was niet veel behalve het deeg! Waardoor ik me schaamde in het bijzijn van mijn gasten. Echt een aanrader, zeker gezien de prijs!! Origineel Commande passée le premier jour de l’année, 3 pizzas commandées très pauvres en ingrédients. À vrai dire, il n’y avait pas grand choses à part la pâte !! Ce qui m’a mit la honte devant mes invités. Fortement déconseillé, surtout vu le prix !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid