facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DomiHome

DomiHome

Info

Grâce à l'application DomiHome, plus besoin de vous déplacer !
Trouvez facilement votre infirmier.ère pour vos soins à domicile.

Adres:
Stad: Dilbeek


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noucki's Kitchen - Eet je fit Noucki's Kitchen - Eet je fit 1 km Eet je fit! Naar een gezond gewicht met lekkere gerechten
Hypnotherapie De Smet Hypnotherapie De Smet 2 km Fijne, aangename man, waar je je onmiddellijk op je gemak voelt. Weet wat hij doet. Z...
Nutritheek Nutritheek 4 km La santé par l'alimentation.Conseils ciblés, optimalisation de votre alimentation, ac...
WZC De Verlosser WZC De Verlosser 5 km Dit is de officiële Facebook pagina van WZC De Verlosser
Recensies
Als bestralingsarts verwees ik al patiënten die thuiszorg nodig hadden na een bestralingsbehandeling naar DomiHome. Tot nu toe alleen maar positieve feedback.
Applicatie die alleen wordt gebruikt als domihome voor hun eigen verpleegkundigen, auto's zien met verpleegkundigen met hun logo omdat er meerdere verpleegkundigen zijn waar we nooit een beroep op doen. In 1 jaar heeft niemand gebruik gemaakt van mijn diensten. Jammer dat het idee goed is, maar alleen hun belang dient om meer patiënten te hebben.
vorig jaar waren we op vakantie aan de kust met mijn 91-jarige schoonmoeder en de verpleegsters die kwamen waren altijd op tijd, spraken goed Frans en boden een onberispelijke service, we waren zo blij dat we dit jaar opnieuw een verzoek hebben ingediend voor de begin september.
Niets te zeggen ... geweldige applicatie. Moest er even over nadenken... Het maakt ons onderzoek makkelijker als we thuiszorg nodig hebben. Ik raad haar ten zeerste aan. Je zult niet teleurgesteld zijn. Probeer het... en je zult het zien.
DomiHome verbetert de nazorg van patiënten bij het verlaten van het ziekenhuis en vergemakkelijkt hun terugkeer naar huis. Goed doordachte app.
Uitstekende en kwalitatieve service, snel contact met een verpleegkundige. Ik raad ten zeerste aan.
Een zeer goed ontworpen applicatie die het gemakkelijker maakt om een ​​zorgverlener te vinden wanneer je die nodig hebt. Een grote hulp!
Geweldige applicatie, persoon die attent is op behoeften en zeer professioneel. Ik raad ten zeerste aan
Prima bedrijf, deskundig personeel. Ik raad ten zeerste aan.
Hoogwaardige verpleegkundige zorg met competente en empathische zorgverleners.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid