facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domaine du Vieux Chateau

Domaine du Vieux Chateau

Info

Salle de réception avec gîtes dans un domaine

Adres: place du moulin 7, 6823 Villers-Devant-Orval, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: +32478161502
Stad: Villers-devant-Orval
Route: place du moulin 7
Postcode: 6823



op zoek naar gerelateerd: Au sentier d Orval, La Vieille Ferme Chassepierre, Les chambres du Domaine du Vieux Château
Recensies
Heel vriendelijk ontvangen geweest. Comfortabele, nette kamers waarin je niks tekortkomt. Prachtig en zeer rustgevend domein.
Volledig nieuw! Ruime kamers met alles erop en eraan. Wel geen airco. Ideaal voor gezinnen met kinderen, groepen .... Lekker ontbijt. Lieve en enthousiaste uitbaters.
Zeer mooie kamer, goed uitgeruste keuken en stelt u in staat om met een gerust hart veel gerechten te verzenden. En bovendien zijn de eigenaren echt super aardig! Een vriendelijke en familiale sfeer. Ik raad ten zeerste aan.
Het domein van het oude kasteel is volledig opgeknapt, de omgeving is magnifiek en het dorpje villers-devant-orval is authentiek en charmant. Wat betreft de kamers, het beddengoed is super comfortabel, de badkamer is top en we hadden toegang tot de gedeelde keuken om onze maaltijd te bereiden. De eigenaresse is zeer aangenaam en we merken dat het project en de gezelligheid haar nauw aan het hart liggen. Ik raad de plek ten zeerste aan.
Het is oud - het was in 2008, maar de ontvangst was erg leuk, de maaltijd eenvoudig maar geweldig, in die tijd zou ik gezegd hebben dat de matrassen vervangen moesten worden... Ze waren te gunstig om op elkaar te slapen. Maar als je wilt..... We vonden het niet erg ;- Ik raad het aan!
Zeer warm welkom ondanks het aantal mensen in het hotel vanwege het jachtseizoen. We gingen er op een zondagavond met de fiets heen na een bezoek aan de abdij van Orval en ondanks het feit dat ze niet aanboden om ons te bereiden om te eten een zondag in het laagseizoen verplicht;, bood de gastheer aan om ons naar het dichtstbijzijnde restaurant te brengen ! Heel aardig van hem!! Ruime kamer met comfortabele matras, warme douche, allemaal schoon: 5/5
Zeer mooie plek, zeer goed gelegen en de kamer was perfect! Ook bedankt voor het welkom! We bewaren uw adres voor een toekomstig verblijf.
Super comfortabele kamers en volledig gerenoveerde cocons. Zeer charmant welkom van de eigenaars. Prachtig park.
Zeer mooi landgoed op een rustige plek. Moderne en ruime kamers. Zeer gastvrije gastheren, het is een genoegen
In volle transformatie biedt dit prachtige landgoed een ontvangstruimte en volledig gerenoveerde gites
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid