facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domaine du Tersoit

Domaine du Tersoit

Info

Suivez notre équipe pour plus d'infos sur nos services, photos et vidéos de vos compagnons en vacances !

Adres: Chemin du Tersoit N°51, 5590 Ciney (stad)
Telefoonnummer: 0476/899790
Stad: Ciney
Route: Chemin du Tersoit N°51
Postcode: 5590


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 12:00

Recensies
Geweldig, de dieren zijn daar echt goed. Een grote tuin, een vijver, zwembaden... en heel vriendelijk personeel.
Mijn bassethond is verschillende keren in Tersoit geweest. Alles ging goed. Dit keer was er een incident. Een hond heeft de mijne gebeten. We werden een uur voordat we gingen zoeken gewaarschuwd, het zou vanaf het begin van het verblijf zijn gebeurd. Toen we hem terug hadden zijn we naar de dierenarts gegaan. Antibiotica, dagelijkse verzorging... Hij heeft op 8 verschillende plaatsen beten. We belden Tersoit en het werd geminimaliseerd en er werd niet ingegrepen op dierenartskosten. Teleurgesteld... Hij gaat niet meer. De kwaliteit van de dienstverlening wordt getoond wanneer er een incident is en niet wanneer alles goed gaat. Er is hier echt een gebrek aan professionaliteit.
Gebrek aan flexibiliteit in schema's. Mijn hond liep conjunctivitis op en ik was niet gewaarschuwd. De omvang van de schade was aanzienlijk toen we het herstelden. Een eenvoudig bezoek aan een dierenarts zou het probleem echter snel hebben opgelost. Mijn hond zal daar nooit meer heen gaan.
Zeer slecht gedrag 2 jaar geleden hebben ze mijn blacky gehouden ik had 1 som van 100 euro betaald precies voogdij over mijn hond na 3 dagen heb ik mijn hond laten ophalen door 1 vriend deze zeiden niets ik legde ze uit ze hebben geantwoord het is verloren rust 40 euro ik vroeg ze om verdere verklaringen geen rekeningen en wil niet meer blacky houden ivm mijn gedrag blacky kwam vol modder terug ik moest het na 1 operatie weer wassen bedankt hele slechte ervaring ik niet zou het iedereen aanraden.
Eerste verblijf voor mijn hond en ik heb hem evenwichtig, gelukkig, dynamisch gemaakt. Het was een enorme opluchting. Om opnieuw te doen.
Fijne omgeving voor honden die gewend zijn om thuis te slapen! Zoek een metgezel zodat hij niet alleen is tijdens het verblijf! Bedankt bedankt !
Heel erg bedankt voor je vriendelijkheid, je werk, je passie. Onze poes Lola heeft haar tweede huis bij jullie als we op vakantie gaan.
VERMIJDEN. We moesten onze kleine kat laten opereren om een ​​falanx volledig te amputeren nadat we hem 1 week op het Domaine du Tersoit hadden achtergelaten; toen we haar terugkregen, raakte ze gewond aan haar been zonder dat een lid van de tersoit-bewaker iets merkte. Zelfs niet ontvangen of excuses of empathie of zelfs tot ziens VERMIJDEN.
Een team van professionele dames, attent op uw dier en zich indien nodig aanpassend, voor het geval uw dier een beetje uit balans raakt door uw vertrek...professionals
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid