facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domaine des Thermes

Domaine des Thermes
Adres: Rue Noël Heine 36, 4340 Awans, België
Telefoonnummer: 04 250 13 01
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Awans
Route: Rue Noël Heine
Huisnummer: 36
Postcode: 4340


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–22:00
donderdag: 10:00–22:00
vrijdag: 10:00–22:00
zaterdag: 10:00–22:00
zondag: 10:00–18:00

Recensies
Fantastisch complex. Luxe uitstraling en alles tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben een heerlijk weekend gehad.
De plaats was charmant, zodra je binnenkomt, voel je een gevoel van kalmte en opluchting. We namen een kamer voor twee, het was zeer goed ingericht en super comfortabel! Klein flesje champagne om ons te verwelkomen die we ook in het restaurant konden proeven!. Het ontbijt was uitgebreid en er ontbrak niets. Het personeel was vriendelijk en beschikbaar. En het heerlijke restaurant, de gerechten allemaal heel goed gedaan, heel goed en betaalbaar! Wij komen regelmatig terug! We waren gewonnen voor
Nieuwe en moderne thermale baden.nnEr is alles wat je nodig hebt op het gebied van ontspanning: sauna, hammam, etc.nWees echter voorzichtig: tijdens perioden met veel verkeer of regen is er mogelijk niet voldoende ruimte. De massage was perfect!nnEnige nadeel: het restaurant. De serveerster was niet de meest gastvrije, onmogelijk om hallo te krijgen en nog minder een glimlach. Zeer hooghartig persoon. Het is niet nodig om het te beschrijven, ik neem aan dat de manager weet over wie ik het heb. Misschien moeten we deze serveerster een verblijf aanbieden, zodat ze net als de klanten kan ontspannen.
Een hele leuke ontdekking.nWarm welkom, attent, zorgzaam en discreet personeel. Bedankt voor de uitleg en de rondleiding door de faciliteiten.nAlles is ontworpen voor ons welzijn.nRustige plek, zeer schoon.nWij hadden een duomassage geboekt. Onberispelijke, absolute ontspanning.nWe hadden het avondeten in het restaurant. 3-gangenmenu, heerlijk, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.nDe hotelkamer was mooi en smaakvol ingericht. Thee en koffie beschikbaar.nGigantisch ontbijt.nnWe komen terug en we zullen niet nalaten reclame voor u te maken.
Topinfrastructuur: rustgevend, schoon, kwaliteit, kalm.nKlein verbeterpuntje wat ons betreft: voorzie zelfbedieningsschrobzout bij de uitgang van de hamam.nPlaats ingericht met veel smaak.nVriendelijk en attent personeel aan de receptie.nAan de andere kant was het echt jammer dat een deel van het personeel in de eetkamer erg koud was geen enkele glimlach en zelfs onaangenaam toen we vroegen om de snack op een normale tafel te nuttigen in plaats van in de fauteuils, ook al waren er was daar niemand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid