facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domaine De Wachirock

Domaine De Wachirock

Geschiedenis

Cosy et zen, le restaurant vous propose une carte variér de salades, pâtes, poissons et viandes issues de production locale. La terrasse vous donnera une vue imprenable sur l'étang et le Laval, tout en dégustant glaces, crêpes ou cocktails. Pour les enfants, une plaine de jeux leur permettra de s'éclater tout en étant surveillés par les parents. Accès aisé pour les personnes à moblité réduite.



"Envie d'un moment de détente pour vos enfants ?Envie de déguster de bons plats réalisés maison ?Envie d'organiser une fête de famille ou entre amis ou une réunion d'entreprise ?Envie de passer quelques jours dans notre camping ?Envie de pêcher des truites saumonées ?Nous pouvons vous aider !!"
Adres: Wachirock, 1, 6680 Sainte-Ode
Telefoonnummer: +3261688131
Stad: Sainte-Ode
Route: Wachirock, 1
Postcode: 6680


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:30 - 23:00
Zaterdag: 09:30 - 23:00
Zondag: 09:30 - 23:00

Recensies
Zeer norse bazin, wij hadden de indruk toeristen moe was. Ik had hun resto via Google gevonden en blijkbaar met reserveren was er iets misgelopen. Bij aankomst zeer nors ook al excuseert ik mij ze wou ons geen plaats aanbieden alhoewel er binnen nog genoeg plaats was.
Heel lekkere steak gegeten! Ook de bediening was zeer vriendelijk.
Alleen koffie mogen drinken. Er was geen plaats om te eten. Het is mooi gelegen en het was er schoon
Perfecte steak! Bediening slecht 2-talig waardoor echte spraakverwarring. Geen lunch-kaart en alleen pinnen boven €25.
SUPER, het eten was prima en het personeel was heel bereidwillig.
Reserveren noodzakelijk, goed betaalbaar restaurant met speeltuintje voor de kleintjes
Heel mooie plaats, proper, valt niets van te zeggen. We zaten nog niet of er kwam al een bazige vrouw vragen of we gereserveerd hadden stond geen plaatje op tafel. Kan ook op een vriendelijke manier gevraagd worden.
Gisteren langs geweest om met 6 personen wat te eten. De bediening was jammer genoeg zelfs nog geen 1 ster waard. Het was duidelijk dat de al aanwezige groepen voorrang kregen. Bij het bestellen van 6 drankjes en een paar pannenkoeken kreeg je alles door elkaar en als laatste je bestek. Los van dit waren de pannenkoeken dan wel weer zeer lekker.
Mooie rustige camping met forrellen vijver
De camping heeft nauwelijks sanitaire voorzieningen en wat er is, is ernstig gedateerd. Zo moet je de sceptictank van het chemisch toilet legen in de toiletpot. Het restaurant dat tot het geheel behoord, ziet er goed uit, maar is alleen in het weekend open. In de vakantieperiode schijnt het alle dagen van de week open te zijn. De camping heeft veel seizoengebonden plaatsen. Voor de liefhebber: naast de camping ligt een visvijver waaruit men tegen betalingen een maximaal aantal vissen mag meenemen. De prijs prestatie is onvoldoende.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid