facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domaine de Mozet Belgique

Domaine de Mozet Belgique

Info

Mozet, l'endroit idéal pour vos classes vertes, séminaires, formations, évènements,... Situé dans le Condroz, le Domaine de Mozet vous ouvre les portes de son parc, de ses 15 salles et de son hébergement de 125 lits.

Adres: Rue du Tronquoy, 2, 5340 Gesves
Telefoonnummer: 081 588 404
Stad: Gesves
Route: Rue du Tronquoy, 2
Postcode: 5340


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loft d Isa Loft d Isa 6 km
Recensies
Leuke kamers, wel zaten er hoornaars waar ze niks aan deden, locatie was wel mooiKamers: 4/5
Leuk verblijf in het midden van een bos. Zeker een GO voor als je met een vereniging of dergelijke ergens moet verblijven. Er zijn vele slaapkamers van ongeveer 4 a 5 personen, 8 douches per deel met warm water, toiletten natuurlijk, een refter,... Een goede plaats om te verblijven en de mooie natuur van Mozet te ontdekken.
Super mooi en super voor grote groepen.
Nogal norse huisbaas
Schitterend landgoed in een groene omgeving. Er zijn vergaderruimtes, de mogelijkheid om in een kleine groep te verblijven met keukenhuur of volpension.
De plaats is fantastisch en ik heb alleen positieve feedback gehad. Ik ben van plan om daar volgend jaar heen te gaan met mijn groene klasstudenten.
Super welkom, schitterend domein en topgastheer
Het is een heel mooie plek, vrij rustig. Perfect voor een retraite! en het dorp is gewoon prachtig, perfect voor een korte wandeling
Uitstekend centrum voor jeugdkamp.
Superdomein voor een school, scouts, enz.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid