facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domaine de L'Alu

Domaine de L'Alu

Info

Gîtes et Maisons de location au coeur des Ardennes Belges à 8km de La Roche en Ardenne
entourés de 30ha de prairies et bois..

Adres: samrée 84, 6982 La Roche-en-Ardenne
Telefoonnummer: 0032/(0)84.44.46.00
Stad: La Roche-en-Ardenne
Route: samrée 84
Postcode: 6982



op zoek naar gerelateerd: Www L'Alu be, Domaine de l alu tui, Domaine Ardennen, Wellness La Roche-en-Ardenne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Closeraie La Closeraie 7 km Rustige omgeving en vriendelijke gastvrouw en heer. Lekker eten en een mooi ontbijt. ...
Hôtel  Les Arcades  à La Roche-en-Ardenne  Belgique Hôtel Les Arcades à La Roche-en-Ardenne B... 8 km Was zéér aangenaam,vriendelijke ontvangen en een goed ontbijt.
Les Olivettes Les Olivettes 8 km Super leuke dagtocht van 6 uur met Christine gemaakt. Leuke paardjes, prachtige omgev...
Villa Les Olivettes Villa Les Olivettes 8 km Super leuke dagtocht van 6 uur met Christine gemaakt. Leuke paardjes, prachtige omgev...
Recensies
Wij zijn hier afgelopen mei een week geweest en hebben het hier heerlijk gehad! Vriendelijke ontvangst, prachtige omgeving en een mooi ruim en net appartement van alle gemakken voorzien. Aangrenzend bos om mooie wandelingen te maken, en met de auto ben je in 10 minuten in het gezellige la roche. Extra leuk voor ons als dierenvrienden waren de katten die er rondliepen en snel doorhadden dat ze bij ons langs konden komen voor een aai. We komen volgende week weer terug en hopen dat Felix er nog is
10 jaar geleden waren we hier ook al onder de indruk, nu nog meer. De omgeving is prachtig, genoeg te doen en zien. Dan het appartement. Wij voelen ons hier altijd zo goed. Het is knus, warm en gezellig. Bed is groot en goed. Meubels prima. Wij hadden het appartement A van 55m2. Meeeer dan genoeg ruimte voor 2 en zelfs 3. Zwembad....jongens wat een luxe! Heerlijk genoten van onze vakantie van 7 dagen.
Heerlijke week hier doorgebracht in het hoogseizoen. Vriendelijk onthaal. Het appartement had alles wat we nodig hadden. Keuken met vaatwasser, oven en magnetron. Ook een koelkast en kleine vriezer. De bedden lagen prima. Het enige dat we mistte was iets van een airco. Of anders horren voor de ramen zodat ze wijder open kunnen en de insecten niet naar binnen kunnen. Direct tegenover de ingang van het appartement lag het schitterende zwembad. Niet heel groot, maar prima voor de hoeveelheid gasten. Was niet te koud en niet te warm. Lekker om ontspannend te poedelen. De directe omgeving was echt prachtig en ook heerlijk om te wandelen. Winkels en horeca zitten niet heel dicht bij. Ongeveer 10 minuten met de auto naar La Roche.
Gebruik gemaakt van de ontharingsbehandeling. Ontzettend fijne sfeer. Fleur is een hele gezellige dame waar je je meteen op je gemak voelt. Door de omgeving en de mooie aankleding in het gebouw voelde het als een heerlijk verwen momentje. Ik kom hier zeker vaker terug.
Bijna 20 jaar geleden inmiddels zijn we daar geweest. Toen al was het super. Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Geweldige omgeving en nu ik de wat recentere foto's zie lijkt het alleen maar mooier. Ga er graag nog eens terug.
Prachtig! Helaas iets verder van een stadje dan we hadden gepland. Maar superfijn dat we als alternatief, door overboeking, hier naar toe konden. Bijzonder aardige eigenaresse.
Mooi, ruim appartement. De sfeer is er fijn en het is er rustig, hier kun je lekker bijkomen. De eigenaren waren erg vriendelijk. We gaan er zeker nog een keer heen.
We hebben er een top weekend op zitten met vier vriendinnen. . . Erg mooie omgeving. Gezellig app. Alles netjes en aanwezig . Lieve gastvrouw ! Wij komen zeker terug.
Erg mooie plek .met een erg fijn appartement waar alles aanwezig is voor een aantal fijne dagen
Top locatie, rust, leuk zwembad, alles voor een rustgevende vakantie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid