facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dolma magasin bio

Dolma magasin bio
Adres: Chaussée d'Ixelles 296 Elsensesteenweg 296 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 648 85 73
Stad: Ixelles
Route: Chaussée d'Ixelles 296
Huisnummer: Elsensesteenweg 296
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:30
Dinsdag: 10:00-20:30
Woensdag: 10:00-20:30
Donderdag: 10:00-20:30
Vrijdag: 10:00-20:30
Zaterdag: 10:00-20:30


op zoek naar gerelateerd: vegetarisch restaurant trierstraat brussel, hortense restaurant ixelles, vegetarisch restaurant in brussel, cocktail bar ixelles
Recensies
Persoonlijk hou ik van deze winkel die schoon en netjes is en gemakkelijk te navigeren. Het heeft een beetje van alles in voldoende zonder dat het waar is om een ​​zeer ruime keuze aan groenten en fruit te hebben, maar toch voldoende en van kwaliteit. Hun brood is heerlijk en de prijzen zijn in overeenstemming met de gemiddelde prijs. Vriendelijk personeel. Een winkel op mensenmaat met een serene sfeer.
Deze plek is geweldig en het personeel is vriendelijk. Ze hebben verse groenten en fruit, en zowel droog als ander voedsel. Je vindt hier waarschijnlijk alles wat je nodig hebt.
Het is één van de historische biowinkels in de Flageybuurt. De prijzen zijn redelijk en het personeel vriendelijk. Behouden.
Heel lekker eten. Brede selectie. Zorg ervoor dat u 's avonds reserveert, anders vindt u geen tafel.
Er zijn daar veel dingen. Jammer dat de sfeer een beetje koud is. . .
Geweldige service deze zaterdagavond! Dank aan Louis en Gwen voor hun meest aangename diensten.
Dit is een absoluut genot, kleine winkel, maar met een voortreffelijke selectie van vers voedsel, fruit en groenten en al het andere dat u nodig heeft, maar vooral uitstekend is de afdeling schoonmaak en cosmetica. Nergens anders zo'n breed aanbod aan producten gezien. En het is niet bizar duur dwz eigenlijk goedkoper dan de bioboer op het Flageyplein, maar ook niet supergoedkoop maar wat mij betreft de moeite waard. Verder super aardig personeel!! Sterk aanbevelen.
Een medewerkster met een bril, die met haar mobiele telefoon tegen haar oor bij de kassa arriveert, een artikel voor je doorgeeft en de ander achter je laat zonder dat je weet of zij het wel of niet goed heeft meegeteld bij je aankopen en wie niet de aankoopbon niet persoonlijk afgeven... Het is misschien tijd om de procedure bij het afrekenen te herzien of van domein te veranderen!
Zeer mooie winkel en het personeel is erg aardig
Ik ging jaren en was gelukkig. Goede service, sommige erg vriendelijk en glimlachend personeel. Na een tijdje ging ik die dag terug en kwam ik een horecamedewerkster tegen met wie ik een teleurstellende ervaring had. Ik kom aan en glimlachend zeg ik hallo. Ik had het gevoel de man een beetje te storen, maar dat blijft een persoonlijke indruk. Ik vroeg om 2 producten: de eerste deed hij in een wikkel alles is in orde, daarna een fluitje van een cent met glazuur. Gezien de prijs van de portie en mijn gulzigheid, vroeg ik hem VRIENDELIJK om het glazuur in de verpakking te doen dat gedeeltelijk was gevallen van MIJN stuk cake dat hij had aangesneden en dat was gevallen tijdens het snijden, antwoordde hij met een boze blik " niet overdrijven/misbruiken". Ik, al verbaasd, antwoord ik "om misbruik te maken wat meneer? het gaat om de glazuur van HET deel van de cake in kwestie, het was niet een kwestie van het glazuur van de rest van de cake nemen, dan maakt het deel uit van de portie ......Daarop bleef hij me aankijken alsof ik misbruik aan het maken was en ik bedankte hem voor de goede service en ging weg zonder iets te kopen. was BELEEFD tegen hem en dat IK NIET vooral MISBRUIKT. Ik betaal voor de portie met glazuur en niet het kwartje dat eraf viel. Ik zal daar nooit meer een voet zetten, ook al weet ik dat het probleem alleen deze man is. Een minimale beleefdheid en fatsoenlijke klantenservice, en dat hij een slechte dag had misschien niet op de klanten moeten vallen Onvriendelijke persoon.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dolma magasin bio.

ıxelles biowinkels

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée d'Ixelles 296 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dolma magasin bio adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dolma magasin bio. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dolma magasin bio delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pastificio Bio Pastificio Bio 299 meter De beste plek in Brussel om wat verse pasta te nemen, volgens de beste Italiaanse tra...
Stock Stock 592 meter Magasin bio privilégiant le vrac, le local et les petits producteurs, inspiré du mouv...
Fonteyne Fonteyne 871 meter Hier vind je altijd iets lekkers ! Vraag zeker naar het dagmenu, die ook nog eens bet...
Le Magasain Le Magasain 1 km Magasin épicerie bio à Ixelles - Bruxelles - fruits et légumes, produit frais bio, pa...
Bio-Shanti Bio-Shanti 2 km Veel producten. Ik kom er graag!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid